自由講場

跳至

首頁
23456...12

尾頁

子爵府

因為有咗第一次講大話, 今次講返"事實", 正常人都會有DD懷疑呱? 如果今次又係大話的話, 咁佢ge演技又真係有dd進步喎, 竟然可以令咁多人白痴到相信佢.

禁止訪問

大宅

普通人都成日講大話啦
原諒人啦
而家有邊個係唔講大話架?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

環保接龍勳章

原帖由 coco_la_nata 於 09-9-2 15:45 發表
其實藝人賣嘅係才藝和形像。唔喜歡佢地,咪唔好捧佢地場,市場價值最均真。點解要藝人交代私生活?覺得佢無誠信,以後咪唔好買佢d產品,唔好睇佢d戲,退埋出會囉。

好似幾位天王,四十幾歲人,唔結婚都唔代表無女友,唔通佢地守身如玉 ...

講得啱,
我見有fans好唔開心咁話呢d係佢私事,唔需要交待,
但藝人既私生活正反映佢既形象,如果係負面,就無晒市場價值,自然就要退出.
所以fans們唔需要再勞氣,
梗係有人支持有人唔支持架啦.
我表明先,我對此事中立,並無意見.
只係見到bk咁熱鬧,都發表下個人意見.

btw, 不要再歪曲"邊個唔講大話",咁樣又真係太美化左佢既做法.

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

大家發表吓就算啦 ~ 唔值得傷和氣 ~

一樣米養百樣人 ~

就 : 講大話係咪 big deal ....已經無咩好發表

好似好多媽咪都會同小朋友講 :

" 再咁曳就叫差人叔叔拉你 "
...

聽到真係吹漲 , 好彩無家人係警隊辦事 ...

子爵府

劉華都唔化, 早都知講大話都實穿, 佢無理由幼稚到以為一世唔穿怪, 仲要係個咁大既大話

佢死撐難撐, 唔到最尾都唔要自己做一個結左既既男人, 係唔係嚴唔型, 唔靚仔呀, 佢自我中心得緊要

佢依家咁穿"保"咪仲傷害屋企, d狗仔隊有排煩佢屋企人喇

子爵府

原帖由 bobotang 於 09-9-2 16:37 發表

.......
btw, 不要再歪曲"邊個唔講大話",咁樣又真係太美化左佢既做法.

就好似成龍當年一句:"我做錯咗所有男人都會做錯ge事", 咁佢做錯就係情有可原嗎? 講大話的人通常會當對方係蠢材.

水晶宮

原帖由 bkfans 於 09-9-2 14:41 發表

我早兩日先係電視睇到佢之前一個訪問片段, 義正詞嚴咁話: "我而家代表劉德華同大家講, 我冇結過婚, 如果結左我一定會認....."

但個訪問係幾時架?會唔會真係未註冊之前既事黎呢?

不過我睇番佢响機場同佢太太十指緊扣個片段,見到佢太太勁怕羞又好怕人咁雙手捉實劉華,我覺得係咪因為劉華知太太好怕面對公眾同傳媒,所以至收得咁密,等太太無咁辛苦呢?

查實我唔覺得佢唔講佢結咗婚/朱小姐係佢老婆會有咩問題囉,始終都係佢私事,但如果當年佢真係為咗朱小姐而飛甩俞小姐,講真嗰句,佢點都有D責任,佢要交代唔係向公眾交代,因為真係唔關我地事,但至少都向俞小姐道個歉,等人地個心無咁赤先啦...俞小姐同佢媽依家成日講劉華係唔啱,但確實咁樣俾人傷,俞小姐確係幾可憐,一黎可憐在佢咁樣俾人飛,二黎可憐佢咁多年都放唔低...放唔低段感情唔係佢既錯囉,講真佢之前患過重抑鬱,都要時間去好番同埋調節番自己囉.

禁止訪問

水晶宮

原帖由 jennyleung 於 09-9-2 17:09 發表
劉華都唔化, 早都知講大話都實穿, 佢無理由幼稚到以為一世唔穿怪, 仲要係個咁大既大話

佢死撐難撐, 唔到最尾都唔要自己做一個結左既既男人, 係唔係嚴唔型, 唔靚仔呀, 佢自我中心得緊要

佢依家咁穿"保"咪仲傷害屋企 ...

咁好多男人諗野都唔會諗得咁仔細咁全面,可能咁多年佢只係一心想保護朱小姐,所以淨係識得咁樣暪住人地囉...睇條片朱小姐又真係勁怕羞同怕人架...捉到劉華實一實,係咁呢埋响劉華背後...好似好驚咁,可能劉華就係知朱小姐係咁細膽咁驚面對公眾,所以至迫住講大話啫...點知都係揚咗出黎,佢自己又衰唔識得處理.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

禁止訪問

首頁
23456...12

尾頁

跳至