美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪想訂$5面膜紙呀!

因訂面膜紙過500張才有$5,我想問下有無媽咪想訂,我知道之前有D媽咪用過,我還欠大約50張,如有興趣,可PM我!

最好在灣仔區媽咪,因可以方便交收

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有無媽咪想訂$5面膜紙呀!

Yukmama

我有興趣. Do you have a list on hand? Thanks.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

我都有興趣呀.

我地可以再集合多會好似會平d架.

銅鑼灣得嗎?
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

Yan Yan

係呀!2000張$4!大家可以約在MTR取

不過我D朋友已經訂夠數,如其他媽咪有興趣,我都可以幫妳訂埋!

妳地想訂既媽咪,比個email address 我,我會在明天(27/1)訂

男爵府

好媽媽勳章

請問有無九龍區

謝謝!

複式洋房

請問係乜野mask呀?
如果好我都想訂

大宅

好用嗎?她用既我都想訂呀:)

侯爵府

好媽媽勳章

Yukmama,

Please check email. Thank you very much.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

禁止訪問

別墅

我都想訂請問是什麼牌子mask呀?
我在Quarry上班可以嗎?

複式洋房

請問係乜野mask呀?
如果好我都想訂

大宅

我覺得有二、三款都幾好用,因太多,我只是用了幾款

其實妳地可以自己訂,$200有得送貨,不過多D就抵D

妳地上可以睇下這個網址:
彩豐行

大宅

Yukmama

我睇唔到個web Site呀!但我記得有骨膠原面膜, 美白面膜, 頸膜& 胸膜, 係咪呀!!我會訂50張.

[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

男爵府

好媽媽勳章

我都想訂100張, 有無九龍區媽咪一起訂???

大宅

唔好意思,各位媽咪,我已經訂左啦!

不過,如有媽咪想訂,我地可以集齊再訂,因我現在還可訂多50-60塊

大宅

Hi, Yukmama

個網址睇唔到, 我想知什麼牌子? 有セ嘢Mask?

複式洋房

Yukmama,

預埋我得唔得呀? 我有興趣訂 50 塊面膜紙呀!

我o係彩豐行個 website 見到有好多隻面膜紙, 我想請問, 今次係訂邊隻面膜呀? 唔該晒.

別墅

Yukmama,
Then which brand or product you recommend le?
***靚湯送暖***

大宅

Hi, Yukmama

個web site 睇唔到既, 我想問係乜mask 來架, 我都想try 下

別墅

我之前買左好多,但我皮膚勁敏感用唔到!$3一塊出讓有無人有興趣ar? :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至