想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

驗孕棒準唔準? 我有2條線但bingo果條好淺色

驗孕棒準唔準? 會唔會有錯!
我有2條線但bingo果條好淺色
今朝體溫36.82, 但平時無量開
我究竟係咪真係bingo, 去唔去睇醫生好? 婦科定普通科?
我好心急

[/url]

子爵府

Re: 驗孕棒準唔準? 我有2條線但bingo果條好淺色

bingo囉! 如果妳想去醫生到再confirm多次,可以搵普通or婦科都得,只要有得驗孕嘅醫生就ok啦!

恭喜!

子爵府

淺色唔緊要,最緊要係有兩條line就係bingo架啦!

大宅

WongMing,
但係我見有人話之前又係咁....好淺色,
次後就無左........
我好鬼驚............. :cry:

[/url]

伯爵府

ky2005,

你應該係bingo la! 不過.你都唔需要太快睇醫生住.你可以book 左先.因為,太早什麼都睇唔到. :mrgreen:

複式洋房

淺色, no problem,only there are 2 lines = bingo架啦! Check w/yr doctor to re-confirm la!!

大宅

ew911,
我就係唔知睇唔睇醫生好,
睇--醫生睇唔到, 我見其他姊妹好似去到仲俾個醫生話返轉頭....
唔睇--又驚有咩事自己唔知, 可能睇左醫生會開安胎藥

我好驚, 又驚自己食錯野, 又驚會無...

[/url]

伯爵府

ky2005,

如果,你無好肚痛�見紅�有啡色分泌...你都唔需要太早去睇.你係6-7wks 才睇都ok.

你有無食開葉酸呀?

子爵府

ky2005....唔好驚! 妳又無見紅見啡,唔駛驚喎!如果妳驚,就去搵醫生再confirm多一次囉,我果時都係咁,係都要俾$$$醫生睇多次,不過,經醫生講: "太太,妳有左,恭喜晒喎!"又真係好開心,好實在嘅...... :mrgreen:

大宅

ew911, 我之前買左葉酸,但無食, 今日開始再食, 是否每日一粒?

[/url]

伯爵府

ky2005,

係一日一粒.....同埋你要開始食多d 旦白質食物,對bb stick on 媽媽子宮係有幫助.

大宅

WongMing,
其實我都係覺得好似信唔過枝驗孕棒!
好想有個醫生confirm先相信,
我都未同老公講, 我怕係炸糊~
剛才打去婦科約時間, 真係多人睇, 約到2月中,
我唯有book另一個同一診所既醫生

[/url]

男爵府

2019新春慶豚圓

我之前都試過用,其實我覺得好準o架!o係萬寧買嘅!bingo果條線是否深色視乎懷孕期時間的長短
]

別墅

我覺得好是乎乜牌子驗孕棒

我買了唔同牌子試過用,條線深淺色都唔同。

Watson 個隻 cheap cheap 地就好明顯
(test on week 6)
另一種牌子就好淺色 (test on week 9)

洋房

我覺得驗孕棒係準架,我之前响應該黎M都未黎嗰日用過曼秀雷敦驗孕棒,就係有條淺色嘅Bingo線,後來發現本說明書話總之有條深/淺色嘅Bingo線,即係代表你身體內有HCG,有HCG就代表你已懷孕,我第二日去左家計會驗多次$70,果然係Bingo左,我仲問家計會攞埋個證明,$70又可以驗孕,又可以攞埋個證明,一舉兩得,買支驗孕棒都要$30-$40啦,不如你去家計會試下!

男爵府

我都係一條好深色,一條好淺粉紅色...
淺到好細心先睇到,咁即係有定冇? ?-(

大宅

dala,
你不如聽朝check多次!!!
我果次, 2日用左4枝, 越來越深色....
自己仲唔信, 去睇埋婦科先信....

[/url]

男爵府

2019新春慶豚圓

我覺得驗孕棒真係好準架~
我之前三個月無BINGO...
用親棒...都係影都唔見...個位係空白一片!!!
但今個月BINGO...
響未到應該M黎既日子...
就已經有條淺色既線啦...
我仲用唔同既牌子引証,
所以我覺得驗孕棒係好準既,
就算有淺色線,
都表示已經有左架啦~~~

男爵府

但因為淺到要好埋睇,好留心先見到,都唔知係唔係有,因為淺得過份

大宅

2020勳章

dala,

我現在同你一樣, 都不知點算!!

因為我太心急, 原本我是15號m, 但我14號check有2條線, 1條好深, 1條好淺色,淺到要好埋睇,好留心先見到!! 我好緊張!!

你遲了幾多日!!

希望我o地一起bingo!! 加油

首頁

尾頁

跳至