想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 驗孕棒準唔準? 我有2條線但bingo果條好淺色

我今朝好緊張咁check多次了,都係一條好深,另一條淺到好留心先睇到,而家我用另一隻驗孕紙的.

大宅

放心啦!! 我估你應該bingo!! 唔好俾太大壓力自己, 你可以去e生 check o下!

而我應該炸糊, 因為我本來持續幾日高溫(36.8-37), 但今早起來36.5, 心跳亦回復 70 per min, 但我會驗多次, 希望成功啦 :cry:

大宅

JJ2005,
我bingo左~
但心跳都是60左右, 體溫都是keep住36.8左右...

[/url]

大宅

JJ2005,

恭喜! 恭喜! 又聽到好消息.
我一定要加倍努力!!!

pooh2005

大宅

ky2005,

唔好意思,攪錯咗呀, 應該是恭喜ky2005, 又聽到好消息.
我一定要加倍努力!!!

pooh2005

大宅

ky2005,

恭喜你 :lol: :lol: :lol:

我之前冇量體溫 & 脈搏, 都是這個月才開始!! 所以我不知道正常是多少??

希望成功

複式洋房

ky2005 :

恭喜你!

大宅

我其實1月尾己BINGO, 突然咁多人恭喜自己... 真係好開心
不過, BINGO左既日子就真係苦, 又食唔到野, 個人又肚餓...
又累, 又要返工, 又............ 總知就好慘喇~

[/url]

複式洋房

ky2005 :

懷孕係一件好開心的事,忍耐一下啦!
記得每日都要保持開心的心情,對BB都好o架!
努力呀! :-P

首頁

尾頁

跳至