美容扮靚

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!***我買到啡色啦!!!

我用過N咁多個牌子既mascara, 話點樣唔甩唔甩, 例如max factor, lancome, haba, Loreal paris, rmk。 隻隻話唔甩既都甩, 唯獨係呢一隻, 真係超正, 價錢仲非常合理!

就係 "dejavu Fiberwig", 呢隻mascara係我細妹用開, 叫我試下搽, 搽完一浸等佢乾咁D, 再搽, 越搽越長, 十足十好似痴左假眼睫毛咁, 由朝早11點直至夜晚臨訓沖涼洗面前, 真係一d都冇甩過出黎, 我塊面係冇搽粉的, 眼部周圍都有少少面油, 佢唔會因為我塊面有面油而甩出黎果下犀利! 只要用平時用開既卸妝油輕輕捽下就乾淨曬! 真係超好用, 所以我都即刻去買番支, o係屈人市有得賣, 98蚊唧, 但擺位絕不起眼, 唔似mableline果d有專柜仔, 真係要問下d姐姐仔先知架。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

水晶宮

2024年龍年勳章

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

紅色樽身, 話在日本好賣得的, 係嗎 ?? 仲講明有假睫毛
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

Mummy,

Wah, long long long...lasting, must try try !!!

Do you know the colour is OK / sharp ? How many colour ?? Thanks :lol: :lol:

水晶宮

2024年龍年勳章

Only black color but I am not sure.
2hmama 寫道:
Mummy,

Wah, long long long...lasting, must try try !!!

Do you know the colour is OK / sharp ? How many colour ?? Thanks :lol: :lol:

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

好似係得黑色咋。

大宅

let me try also !!

複式洋房

嘩,我都試下先,因爲我次次都整到熊貓眼。 :mrgreen:

大宅

我都有買但好難remover.一定要用oil remover迪仲要清潔兩次!
K & J

子爵府

大廚勳章

我買左喇, HK$98剩係得黑色, 不過真係好好用, d睫毛睇落真係長左好多, 多謝Mummy推介.

Thanks very much.

Jenny

洋房

KKJ 寫道:
我都有買但好難remover.一定要用oil remover迪仲要清潔兩次!

agree!!

大宅

KKJ

Sometimes I will use 棉花 + remover oil 敷眼一陣,好似remover 指甲油咁,好你浸

男爵府

你試下乾左之後搽多兩浸, 仲長呀~~ 真係好似痴上去咁架。

要remove的話, 真係平時用開既cleansing oil就掂, 唔會好困難。

烽烽和藍藍媽咪(Jenny) 寫道:
我買左喇, HK$98剩係得黑色, 不過真係好好用, d睫毛睇落真係長左好多, 多謝Mummy推介.

Jenny

別墅

我用緊,效果一般,不過唔難落喎!

子爵府

大廚勳章

Yes, 收到!!

Jenny

Mummy 寫道:
你試下乾左之後搽多兩浸, 仲長呀~~ 真係好似痴上去咁架。

要remove的話, 真係平時用開既cleansing oil就掂, 唔會好困難。

[quote]
烽烽和藍藍媽咪(Jenny) 寫道:

Jenny

[/quote]

大宅

我都想買來試吓架 ! 但 lunch time 時係灣仔兩間屈人市都搵唔到嘅, 連 d 姐姐仔都唔知 !! ?-( 請問妳地响邊間買架 !!

洋房

o係部份 Watson's 見過有啡色o既 tester, 不過未見過有啡色賣.

Mummy,
請問係唔係合埋眼, 直接用 cleansing oil 輕輕捽下就得呢? Thanks!
請多多包涵 & 指教 :mrgreen:

公爵府

thx Mummy,
我之前買過好多牌子,lecome,anna sui....成2xx蚊一枝但係都甩色,我本身已經有個眼袋,搞到有埋個黑眼圈咁,
好彩有你的推介,我會買黎try try

大宅

我今日都買左, 仲即刻試.. 果然利害 !!!!

不過唔係間間屈xx有... 我行左幾間先有...

別墅

i used brown color bought from japan, its really very good ! highly recommend !

複式洋房

我今日在又一城LOG-ON 見到呀,最衰之前無睇到你地的推介,如果唔係,可以順便買啦!

首頁
12345...15

尾頁

跳至