美容扮靚

跳至

首頁
23456...15

尾頁

男爵府

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

Oh, really ? I had the temptation of putting on the Lancome that I'm using now after putting this on. Cos' that one is thicker and more volume. I did not do it finally, but clip (for curly effect) it two more times after putting on the mascara.

男爵府

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

DRY??!! 唔係嘛?? 我果支好夠 "濕" 喎! 不過佢唔係一搽上去就一劈厚厚的, 我通常係搽2-3浸, 我細妹要勁長, 搽5-6浸, 不過好彩佢就唔甩, 如果唔係咁搽法真係黑過panda都似! 至於你話luen唔luen, 當然唔會自己luen上去啦, 所以用之前夾一夾佢, 或者買隻好d既睫毛夾囉, 例如shishedo, 聽聞勁好夾, 我都諗住買番個配合番。 講真, mascara既野, 只要唔甩就痾Lee吉帝啦!

Liu 寫道:
[quote]
Ruby1219 寫道:
I also bought one and tried it today. I found that the lengthening function is good, but not 'full' in terms of volumn. Also not curly enough. Thought it's newly open, I found the brush a bit dry. Is that your case ?Wondering if I'm not doing it correctly. Please advise.

Ruby

I also agreed that its not "full" & curl enough, the eyelash are too slim and even the lengthening function is not work on me too ! I have to put on another one to increase the volumn then put this on.

Liu [/quote]
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

我係天水圍搵唔到.......
想問下元朗有冇?????
thx.......
bobo :-D :-D

複式洋房

今日即刻試用,勁正 !!!:mrgreen: :mrgreen:
用完之後掂個Barbie公仔, Ha Ha !

Joanna Ma Ma

洋房

各位媽咪.

請問知唔知大埔邊間有得賣呢?

伯爵府

等我今日都去買番枝先。

大宅

我買果枝好傑架喎,仲傑到一舊舊,唔知咁樣係咪會影響效果?我都用緊Shesido夾,仲要搽之前夾,等一陣再夾再搽,但一D效果都無??以前用Maybeline mascara一夾就起,好似太陽咁架!

Liu

別墅

聽你講到咁好,都忍唔住去買枝茶,真係好WORK,好強勁
多謝推介 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

複式洋房

Hi Mummy

我地有見啦, 我都買了一枝, 等我試下先, 同埋我想問下,cleaning oil 可以去邊到買, 我地一齊柔了眉, 加埋呢一枝, 今個新年, 一齊靚靚啦. :-P

大宅

Very Very Very good! Thank you Mummy!!

洋房

我住將軍澳,返工返何文田,邊度可以最近可以買到,我好想新年可以試下!Thanks!

子爵府

Mummy
Thanks for the info, it's really good. I tried it yesterday. Then use Relvon Eye makeup remover to clean, it's very easy to clean. (if someone feels difficult to clean, try Relvon).

大宅

我都買左, 好好用喎, 最緊要唔甩色呀嘛 !! 我用 Pond's 冷霜落壯順便洗埋, ok 喎, 好易就乾淨晒 (一粒粒黑色)

大宅

可以話我知用左可以伸長幾多mm呀? 如果搽左eye shadows 再落黑色睫毛液會唔會整到好似化濃妝咁?

男爵府

我今日o係屈臣氏都買o左一支,不過只得黑色咋!

大宅

christinatse

TKO 新都城 第2期Watson,black colour。 Or 旺角胡社生行Watson, next to "雅蘭",很多"自由行"蹲在門口!!

男爵府

alick,

Shu Uemura, SKII, DHC果d cleansing oil, 總之呢類就掂過look庶啦! 唔使搵spcial for eye既remover去洗啦, 廢是擺多支o係屋企忝呀~

話埋比你地聽啦, 咪睇Shu Uemura好似好貴, 但計起上黎反而最平, 唔好比其他細支少少賣平少少呃左呀!
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

複式洋房

我買到la!!!!
真係唔甩色.....長度ok....濃密度good......
由朝到晚都keep到........
thanks.........
bobo :-D :-D

大宅

有無人用過DHC個隻修護睫毛液?? 論增長度同濃密度邊隻好D?? 因為我好小搽, 所以唔一定要有顏色.
Thks!
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

大宅

我都用左啦! 認真正! 夜晚開 OT 做到出哂眼水都冇走樣! 返到屋企用紙巾係咁印, 都絲毫不損! 如果.......有埋其他色就真係 very good la! :lol:

首頁
23456...15

尾頁

跳至