美容扮靚

跳至

首頁
34567...15

尾頁

大宅

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

我有用. 朝早當 base 用, 夜晚就修護! 用左兩星期, 好似真係長左的的! (唔知係咪心理作用?) 同埋清洗 mascara 時都冇丟眼睫毛! 不過濃度就冇乜, 只不過好似係將d溝稀左嘅精華液擦上睫毛液咁!

iris_yu_him 寫道:
有無人用過DHC個隻修護睫毛液?? 論增長度同濃密度邊隻好D?? 因為我好小搽, 所以唔一定要有顏色.
Thks!

複式洋房

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

我住長沙灣,最近边到最近AR^^

子爵府

牛年勳章

我尋日試左喇,連我用都唔會甩,真係好勁,因為我對眼好易油,我連劃眼線都會花架,所以依支睫毛液真係好好,多謝介紹!!

小喬,
我唔知最近長沙灣邊度有呀,不過西九龍果間有好多貨!!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

民房

我都試咗啦!正呀!

好介紹

tks

男爵府

我今日都有試呀!好正呀!我用開lancome都覺得呢隻好d,而且仲平好多添!多謝各位報料!

大宅

Thks!!!
甘大家知唔知旺角區邊間watson有??

yyvonne 寫道:
我有用. 朝早當 base 用, 夜晚就修護! 用左兩星期, 好似真係長左的的! (唔知係咪心理作用?) 同埋清洗 mascara 時都冇丟眼睫毛! 不過濃度就冇乜, 只不過好似係將d溝稀左嘅精華液擦上睫毛液咁!

[quote]
有無人用過DHC個隻修護睫毛液?? 論增長度同濃密度邊隻好D?? 因為我好小搽, 所以唔一定要有顏色.
Thks!
[/quote]
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

別墅

我都買左,用左2日啦,暫時未知會唔會長, 遲下再同大家報告下

yyvonne 寫道:

我有用. 朝早當 base 用, 夜晚就修護! 用左兩星期, 好似真係長左的的! (唔知係咪心理作用?) 同埋清洗 mascara 時都冇丟眼睫毛! 不過濃度就冇乜, 只不過好似係將d溝稀左

男爵府

你0地講到0甘好, 我都要!!!
希望我今晚買到啦!

大宅

b.blue 寫道:

really?? 嘩!咁勁! 咁妳用左幾耐呀! 我好想快d長呀! my eyelash 短的, 我想去電左佢又easy d 塗mascara , just 唔知邊電又平又正, 我見she.com有間beauty salon promotion $50 咋, 但我老公唔俾我去,佢話叫我去佢個friend度(佢做美容ge)好過, 雖平但一陣電到成隻鬼咁, 但佢個friend又忙,我約左佢幾日都唔得閒. 唉!

我個friend早兩日去左電,佢話好自然,唔會太鬈.

電眼睫毛click here

大宅

...@@嘩...真係好介紹丫...等我即刻走去買先...^o^...thx...

大宅

嘩! 好想即刻買番支呀!

如果唔化妝, 用睫毛液, 會唔會好怪呢??
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

伯爵府

都ok, 但無想像中咁正, $98都算ok, 本人覺得lancome最好!
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

子爵府

agree! not so good as i wish.
i think all marscara is the same.

大宅

i think Shu Uemura / Mary Quant mascara is fine!

大宅

雅籣隔離果間屈記, (亦即係地鐵站出口隔離) 擺係門口, 直頭唔洗行入去都見到! 用個 paper stand 一支一支掛哂係度!

[quote]
Thks!!!
甘大家知唔知旺角區邊間watson有??

大宅

咪用左兩個星期囉!

yyvonne 寫道:

我有用. 朝早當 base 用, 夜晚就修護! 用左兩星期, 好似真係長左的的! (唔知係咪心理作用?) 同埋清洗 mascara 時都冇丟眼睫毛! 不過濃度就冇乜, 只不過好似係將d溝稀左

大宅

唔會喎, 我都冇化妝, 但我d同事都話幾好喎, 仲1個2個都走去買添!

CY-mother 寫道:

大宅

好想買嚟試吓

子爵府

牛年勳章

係呀,唔會架,我都冇化妝架!!

yyvonne 寫道:
唔會喎, 我都冇化妝, 但我d同事都話幾好喎, 仲1個2個都走去買添!

[quote]
CY-mother 寫道:

[/quote]

子爵府

牛年勳章

pinga 寫道:
i think Shu Uemura / Mary Quant mascara is fine!

但係我用植村秀都甩呀!!

首頁
34567...15

尾頁

跳至