產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無媽咪系銅鑼灣聖保祿生過BB

有無媽咪系銅鑼灣聖保祿生過BB

請問總數要幾多錢???

BRIANMA

公爵府

好媽媽勳章

Re: 請問有無媽咪系銅鑼灣聖保祿生過BB

我順產包埋BB, 23,000, 不過係8個月前loo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

bby:

1. 我上聖保祿綱址睇有個套餐 $9,900.- 3 night (hopsital fee) 甘系吾系即糸doctor fee要成$13xxx.-

2.how much for hopsiptal fee? and how much doctor fee?

3. 你住左幾多曰醫院?

THANKS

BRINAMA

珍珠宮

2020勳章

BRINAMA,

我十二月係銅鑼灣聖保祿開刀生BB, 冇join package, 住左六日, 總共使左 HK$34,000.

男爵府

我都係8個月之前係st.paul生完,順產,連醫生費+雜費3萬有找,不過好值∼

民房

上個月剛剛生完, 順產, 之前住多一晚, 埋單24000 幾

公爵府

好媽媽勳章

係呀, 佢個package係$9900, 四日三夜, 醫生費$9600, 仲有笑氣(太痛, 頂唔住要用, hehe) $470, bb $1800, 仲有食左d野. 加埋就$23000.

BRIANMA 寫道:
bby:

1. 我上聖保祿綱址睇有個套餐 $9,900.- 3 night (hopsital fee) 甘系吾系即糸doctor fee要成$13xxx.-

2.how much for hopsiptal fee? and how much doctor fee?

3. 你住左幾多曰醫院?

THANKS

BRINAMA

公爵府

好媽媽勳章

之 寫道:
我都係8個月之前係st.paul生完,順產,連醫生費+雜費3萬有找,不過好值∼

之,
乜你都係st.paul生架, 點解你要3萬既. 今次會係返st.paul生嗎?
我下次會去九龍法國, 因為好新都係, 同近d, 因為我住青衣, 過海好煩. :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至