意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 5|主題: 133494

跳至
[搵食推介] 服務最差的食肆................

子爵府

國民生產總值:10423

服務最差的食肆................

勝利道勝利小廚、中環結志街東記麵家

大宅

國民生產總值:1763

Re: 服務最差的食肆................

alima :佢地D服務點樣差呀? :-|

子爵府

國民生產總值:10423

post 這個題目想綜合大家的意見,勝利小廚請參考海南雞反的topic。

男爵府

國民生產總值:9345

alima 寫道:
勝利道勝利小廚、中環結志街東記麵家

都會海逸入面間酒樓(唔記得個名)

別墅

國民生產總值:624

你係咪話 "都會豪庭"呀? 我投黃埔新天地一票, 我老豆叫腸粉走鼓油, 佢話我地煩, 叫我地不如自己整.:evil:

[quote]都會海逸入面間酒樓(唔記得個名)

男爵府

國民生產總值:6259

屯門海麗花園間酒樓, 超差

大宅

國民生產總值:1033

倫敦 --------旺記.............全世界都知佢差架啦.

公爵府

國民生產總值:25177

2019勳章

尖沙咀利園酒家......差到不能接受. 食都一肚氣.

大宅

國民生產總值:1444

我都覺得"勝利小廚"很差,上次我叫餐時,佢地要我即時落埋杯餐飲,待應說杯餐飲是送的,如果轉頭落單,要另收正價費用,說話時態度亦很差。

男爵府

國民生產總值:6226

kiny 寫道:
我老豆叫腸粉走鼓油, 佢話我地煩, 叫我地不如自己整.:evil:

走豉油都叫煩?!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

複式洋房

國民生產總值:408

YOBO 寫道:
倫敦 --------旺記.............全世界都知佢差架啦.

你說得對! 英國倫敦唐人街 - 旺記, 見過佢打鬼佬 tim! 不過一樣咁多cheap人加cheap 鬼佬去食.

不過你亦非常無厘頭, 人哋focus 香港. 你講外國嘅食肆做乜! 全香港都唔知你講乜.

別墅

國民生產總值:924

我都覺得勝利小

複式洋房

國民生產總值:471

維港海鮮酒家
我以後都唔會去, 食物一般, 服務態度勁差, 樓面互相失憶+姓賴, 時常漏單火煱小菜一樣咁衰

monalam 寫道:
屯門海麗花園間酒樓, 超差

執左
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

子爵府

國民生產總值:12574

康怡jusco 對面新開的意大利餐廳 (以前delifrance)
service 係勁差. 有空table 又唔安排人坐.
遲order 野食, 竟然可以早有野食, 早order 的就遲遲無野
食. 單又落錯, 埋單個張單都係錯. 十分差勁

別墅

國民生產總值:530

石石夾尾南豐餐廳,叫杯熱菜蜜裡面有d類似昆蟲物體,叫侍應換過杯,佢拿去水吧沖茶嗰個人話嗰d係西洋菜渣,跟住一路講粗口一路叫我轉飲其他野,足足講咗5分鐘有多,我真想叫佢吾駛換比我打包去食環署化驗吓係咪......以後我都吾會再去,d野又吾好食,諗住近我個仔學校至去嗰度食咋!

男爵府

國民生產總值:6555

勝利小

大宅

國民生產總值:1693

yup!!!"shing lei" very very poor! my husband go to "shing lei"on sunday.he said to fat boy "i want a cup of tea."the fat boy said:"no tea"my husband very angry! :evil: :evil:

大宅

國民生產總值:1550

2019勳章

YOBO 寫道:

Xxxxxxxxcc

男爵府

國民生產總值:8309

我都覺得Yuen Long Wing Wah 差,佢地可能好生意得滯晤憂做,waiter個個好似喪屍咁木無表情,又無禮貌。D服務態度又差,所以我晤會再去。
]

男爵府

國民生產總值:5428

灣仔車氏粵菜軒, 佢既價錢同坐位空間已經唔成比例, 有次order完點心半小時都未上, 仲夠膽走來叫我換張細d既枱

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.