產前產後

跳至

首頁

尾頁

民房

順產後五個月,仍feel到啲綫未溶哂,正常嗎?

我初嚟報到,有沒有人試過好耐傷口至痊癒

男爵府

Re: 順產後五個月,仍feel到啲綫未溶哂,正常嗎?

我都有咁o既情況呀﹐仲有d痕﹐驚住發痰走去睇醫生﹐佢話多餘部份會突出黎溶唔哂。
後來真係隔左好耐都有d線尾未溶(有d係線結)﹐我咪'monk'甩佢囉! (當然唔好夾梗黎啦)
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

民房

多謝你咁快回覆我,其實我一早就去剪咗線頭,不過醫生話個人體質問題,可能要耐啲先會溶晒,但我摸到皮下的線仲硬硬地,陰道也有些少唔舒服,所以驚影晌sex life,請問你幾耐至好番晒呀?多謝分享!

公爵府

2020勳章

Milky媽 寫道:
多謝你咁快回覆我,其實我一早就去剪咗線頭,不過醫生話個人體質問題,可能要耐啲先會溶晒,但我摸到皮下的線仲硬硬地,陰道也有些少唔舒服,所以驚影晌sex life,請問你幾耐至好番晒呀?多謝分享!

我都好似你咁擔心呢D野,
不過我而家仲坐月,我都想知下面幾時好煩,今日又痕又痛,
成日要就住就住,好辛苦 :cry:

男爵府

我完全好哂都要成四個幾月呀﹐總知就係d線一日味溶哂﹐一日都唔舒服﹐d線甩哂之後就好得好快啦。
生左一個月未夠﹐又痕又唔知點咁。因為我d皮膚係好易發痰﹐所以走去睇醫生取點葯膏搽。起碼可以止痕同唔好比佢發痰。
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

首頁

尾頁

跳至