意見反饋
義工
跳至
[2005年] 2005年4月既媽咪生完BB諗住點樣減肥呀!

洋房

國民生產總值:416

2005年4月既媽咪生完BB諗住點樣減肥呀!

我諗住食媽咪修身丸

複式洋房

國民生產總值:222

Re: 2005年4月既媽咪生完BB諗住點樣減肥呀!

我本身有玩開gym,因為有左bb所以stop左會籍,我大約會6月開返個會籍,我唸始終都係做運動健康d

公爵府

國民生產總值:28259

我都係做開 gym, 但係冇停到會藉, 因為開左一年期, 錢照比, 但係冇去到. 生完都想去做返, 唔知有冇時間.
[/url]

洋房

國民生產總值:257

我係果間現代仲有減肥course ....... 好想快d用晒佢~~

My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

洋房

國民生產總值:433

我本身做開gym. 但有左暫定會籍. 打算8月開始做番. 如果我順產身體ok, 會提前6月開始做番仲打算報personal training. 因為有朋友嘗過都好成功, 大約個半月減十幾磅, 同埋身型好firm.

前天覆診今個月重左10磅, 但係係肥自己, 醫生話阿b 只有約3磅. 屬中細碼. 有d 唔開心.

洋房

蝦蝦, 你邊間做, 點解唔暫停會藉? 你嘗下問問.

別墅

國民生產總值:653

MrsSweetie,

唔好唔開心啦, bb 健康咪得law, 出左世後好易肥番, 我同事家姐個女早產, 出世得5磅幾, 佢宜家不知幾肥幾得意, 點睇都唔似早產嬰.

我都係諗住坐月後做gym減, 唔知到時焗唔焗得桑拿呢??

洋房

patpatpingu,
多謝你安慰. 我都咁同自己講. 最緊要健康. 如果我唔開心會影響身體仲唔好啦.

我諗無問題, 不過你可以問下果到d trainer.

複式洋房

Personal training係真係得架,因為我之前都有買開教練做,而家我都仲有3堂,不過我果間買堂都幾貴成$800一堂. :-( :-(

大宅

國民生產總值:1004

我諗住跳AREOBIC, 一星期三次好快見效

公爵府

MrsSweetie 寫道:
蝦蝦, 你邊間做, 點解唔暫停會藉? 你嘗下問問.

MrsSweetie,
我係玩 p 記架, 都好, 打去問下暫停個會先.
[/url]

公爵府

其實大家係咪要返工架? 放得工黎, 又想趕住見小 b, 仲有時間做 gym?
[/url]

大宅

國民生產總值:1763

我都諗緊生完點減肥呀,有左到而+,我肥左40磅呀,
仲未生呀,仲要肥到4月先生呀,到時都唔知會唔會160磅呀
我未有bb之前,得100磅呀,都唔知做咩重得咁勁呀

洋房

但係做gym 真係最見效. 不過時間上既安排要好好...

洋房

cara, 係 pt真係好見效至少我眼見既朋友無一個唔得

公爵府

我個人就跳健康舞好見效, 生左小 b, 真係好難安排時間去做 gym, 都唔知點算 ...
[/url]

洋房

agree. I plan to go work out durking lunch time. then I can go home and see baby after work asap

複式洋房

我比較好d,我冇野做,我同我老公傾左佢每日放左工返到屋企直至佢訓覺果幾個鐘會係我個自由時間,所以我都有d時間去做gym :mrgreen: :mrgreen:

洋房

Cara, it's so great!! Actually maid will take care of my baby so that I could squeeze some time to go to work out. But I am afraid that I will miss baby and go home right away after work

複式洋房

大檸樂啦,我琴日先知道我跟開個教練冇做啦....我仲有3堂係佢到total$2400架....我又唔想比其他教練跟...而家都唔知可唔可以退返d$$比我呀 :cry: :cry:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.