嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無媽呼可以借'雪印'會員咭一用﹐用完即還

雪印送左張2號奶粉coupon比我﹐但要帶埋會員咭到取﹐畸知我張咭唔見左呀﹐有無媽咪可以江湖救急!!!
用完即還﹐謝謝!!
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

禁止訪問

Re: 有無媽呼可以借'雪印'會員咭一用﹐用完即還

男爵府

Jason

......THANK YOU!!

大宅

係咪响荷花攞, 我响旺角嗰間攞冇叫我show張會員咭喎

男爵府

想問點樣可以做 雪印 member 呀...???
有無 form 可以 email 比我.....
因為我想 join 呀...唔該晒

[email protected]

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

男爵府

不用會員卡都就能取的啊

公爵府

畀面勳章

LiBoBo 寫道:

LiBoBo :

我send左去你email啦~~
:mrgreen:

複式洋房

I even could not locate the membership card. However, there was no need to show the card when I collected the milk powder at 荷花 in CWB.

男爵府

r&k2004 寫道:
[quote]
LiBoBo 寫道:

LiBoBo :

我send左去你email啦~~
:mrgreen: [/quote]

r & k ,

唔該晒妳先.......鍚啖.....hehee 等我 check check 先得.

mank thanks :lol: :lol:
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

男爵府

係咩! 唔使咭都得﹐好囉...等我去試試。

唔該哂咁多位媽咪!! :lol:

洋房

I have received the membership card three weeks before, but not received any call/letter for collecting milk powder!!! Why ge?? ?-( ?-( ?-(
Misaki was born on 12th March, 05!

首頁

尾頁

跳至