嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪系銅鑼灣聖保祿生過BB

有無媽咪系銅鑼灣聖保祿生過BB

請問總數要幾多錢???

BRIANMA

複式洋房

Re: 有無媽咪系銅鑼灣聖保祿生過BB

我 04 年系銅鑼灣聖找 DR.黃偉明開刀總數 $28,000

男爵府

我都係04年響St.Paul開刀生, 合共$33,000
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

大宅

THANKS FOR YOUR INFORMATION.

我上聖保祿綱址睇有個套餐 $9,900.- 3 night (hopsital fee) 甘系吾系即糸doctor fee要成$18xxx.-

1. Do you know how much for hopsiptal fee?
and how much doctor fee.

2. 你住左幾多曰醫院?

BRIANMA

複式洋房

$9900個套餐係for順產的, 如果開刀就要萬多元.
我04年1月開刀生BB, 找數約33000元.
St. Paul的價錢係fixed的, 總數係視乎個婦科醫生和兒科醫生收多少.
我果時兩個都唔係駐院醫生, 但合共只係萬多元, 算平.
隔離床那位太太的醫生收得貴, 出院要4萬多元.

男爵府

醫生費可以直接問醫生收幾多, 其餘仲有醫生巡房費, 麻醉師費, medicine & dressing, meal, 加埋醫院個package, 都計到條數.

我03年尾生bb, 醫生費唔平, 我bb又要照燈, 所以埋單4萬幾呢!

男爵府

我係04年6月係St. Paul 生 b 仔架, 出院 total HK$3,8000.00 左右, 但係, 佢個度好正架, d 姑娘都幾好架

首頁

尾頁

跳至