潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

就快情人節啦~~

大家諗到買咩比honey未呀??
煩惱中...... ?-(

禁止訪問

Re: 就快情人節啦~~

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

平時冇咩特別慶祝,但今年會,因結婚10週年

大宅

=.=a 我會選擇送朱古力. sogo 地庫賣的朱古力很不錯, 包裝美觀, 朱古力又好食. @v@" 送比我老公仔就最好ga la. 等佢吃過我的朱古力後, 甜到入心先. ~"~ 不過, 除了工作的時間, 老公都會盯實我的, 我..只好趁lunch time的時候, 去偷買給他, 給他一個驚喜. ^^

洋房

吾會買禮物,但係會去食飯
開心只是一種態度, 一種睇法, 用不同的心態會有不同的效果, 朋友, 你是每事埋怨還是每事感恩? 快樂與否, 取決於你自己啦!!!

大宅

我每年都會買一盒朱古力比佢.
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

子爵府

唔......個個都唔會買咁"制".... ?-(
點呢......我重未諗到呀.........
我上年自己整左朱古力比佢啦.......

大宅

Ah...... 都唔會特別慶祝........過去christmas,中秋,holloween....new year eve等已冇特別慶祝,因為有左BB!!好多嘢唔吃得....多人地方又晤去得...好慘!!
:cry: 不如你地可以的話同我share 你地會做乜!

子爵府

都無咩特別地方去啦...以前分開住就可以訂酒店package 或者去離島玩o者.....而家都住埋左.....呢d活動咁si $$$ 都唔會再去啦........
so多數都係屋企2人世界...諗d好野cook比老公食o乍.....
我都想有d特別do既慶祝方法呀... :-|

首頁

尾頁

跳至