意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 12|主題: 133261

kern壓力煲壞了?

男爵府

國民生產總值:6543

好媽媽勳章

kern壓力煲壞了?

個煲唔識加壓, 請問有無人知電話幾多號&是否有保養, 我只買左八個月到, 但無左張單是否有保養???

謝謝!!!!!!!!!!!

水晶宮

國民生產總值:71818

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: kern壓力煲壞了?

ywpw 寫道:
個煲唔識加壓, 請問有無人知電話幾多號&是否有保養, 我只買左八個月到, 但無左張單是否有保養???

下? 個膠圈有冇擺正呀? 有冇檢查下個氣孔係咪"塞"左呀?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

好媽媽勳章

點算好?

係加壓後入面升上黎個條柱跌左出黎, 點算 ?-(

大宅

國民生產總值:2999

ywpw 寫道:

妳會唔會遺失咗安全鎖上嗰個透明膠圈, 之前我都係唔見咗嗰個透明膠圈, 所以加唔到壓 , 妳可以打比kern hotline 27391138, 佢會教妳點做 :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

thank you all.......i will call tomorrow!!!!!!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.