意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 45|主題: 133259

赤小豆扁豆除咗煲粉葛同老黄瓜,仲可配咩又

公爵府

國民生產總值:29696

2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

赤小豆扁豆除咗煲粉葛同老黄瓜,仲可配咩又

如題

大宅

國民生產總值:3131

Re: 赤小豆扁豆除咗煲粉葛同老黄瓜,仲可配咩又

排 骨 - 補 氣 益 血 , 增 加 鈣 質 。
蜜 棗 - 潤 肺 止 咳
*********************************************************************************************************************************************

公爵府

2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 赤小豆扁豆除咗煲粉葛同老黄瓜,仲可配咩又

thx~

別墅

國民生產總值:703

Re: 赤小豆扁豆除?煲粉葛同老黃瓜,仲可配咩又?太涼?

赤小豆扁豆煲側魚湯

赤小豆扁豆粉葛煲“陵魚“湯

公爵府

Re: 赤小豆扁豆除?煲粉葛同老黃瓜,仲可配咩又?太涼?

thx-G5

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.