意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 12|主題: 153235

跳至
[屯門區] 請問屯門邊間幼兒園好呀 ?

洋房

國民生產總值:241

請問屯門邊間幼兒園好呀 ?

我個女現在6個月大, 住係碼頭區, 唔該介紹一下. 謝謝

版主

國民生產總值:67286

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 請問屯門邊間幼兒園好呀 ?

ricsuba,
我係 Jasmine ar!!! 你又係住碼頭區ar!!!:mrgreen: 咁快同囡囡搵學校???
我就應該幫唔到你, 睇下其他mami 幫唔幫倒你!!! 佢地都好nice ka!!! :mrgreen:

大宅

國民生產總值:2914

hi..hi....我個仔由N班至現在高班都讀緊青山村聖彼得堂,我覺得幾好,園林境色,有普通話及外籍教師,你可以考慮一下! ?-(

洋房

nn^^ , Jasmine

謝謝你呀 !

洋房

除了聖彼得堂,請問三聖村救世軍幼兒園好唔好 ? 我地想讀基督教幼兒園

男爵府

國民生產總值:8989

nn^^,
請問青山村聖彼得堂學費大約幾錢??

大宅

國民生產總值:2914

francisca,

我仔仔宜家高班學費係$1416,我記得N班好似貴小小上幼維園又會平返d!

男爵府

國民生產總值:6373

ricsuba,
聖彼得堂都係基督教, 有埋成間church有崇拜.

ricsuba 寫道:
除了聖彼得堂,請問三聖村救世軍幼兒園好唔好 ? 我地想讀基督教幼兒園

男爵府

國民生產總值:8989

nn^^,
thank you.

子爵府

國民生產總值:12949

三聖村救世軍幼兒園SIZE 細D,老師OK.蝴蝶東華三院唔錯

洋房

Re: 訄搕椌驨銇‘悄銃擐n呀 ?

Kacary,

thank you, 但知唔知有無校巴 ?

子爵府

國民生產總值:12949

Re: 訄搕椌驨銇‘悄銃擐n呀 ?

蝴蝶東華會有,三聖唔知,u can call they ask details

大宅

國民生產總值:1322

洋房

國民生產總值:209

我的寶寶也快一歲了,我也希望替仔仔找幼兒園呀!
不過我覺得碼頭呢一邊好多學校都比較舊呀!
都唔知點算好?

洋房

有沒有人知道富健/龍門居那裡有否好的學校呀?

洋房

國民生產總值:92

嘉琳, OK ga
我個囡登記左個名俾佢, 佢地話 8月 call 我去 interview, 我個囡出年 2 月 N1 喎

洋房

那麼學費是多少呀?

民房

國民生產總值:61

珈琳?聽講老師唔係咁OK,,,播﹗﹗

複式洋房

國民生產總值:447

珈琳, 我有親戚讀過幼稚園(K1-K3) , 好似d雜費都幾貴
Jody 媽

大宅

國民生產總值:3461

大興花園 啟思有冇人讀緊??有咩意見???

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.