跳至

首頁

尾頁

複式洋房

昨天下午去百X超級市場, 當時我在揀女性衛生用品, 剛剛有個男經理(帶眼鏡, 個樣斯斯文文)在我身邊上貨, 都係女性衛生用品, 咁我就行開左少少, 之後有個女職員拎住個MASK問男經理, 呢個野過左期, 點算? 之後個男經理就用不定地駡女職員, 每句都夾一個個粗口單字, 大致都係駡個女職員唔小心CHECK清楚, 呢D貨無得退, 又要我寫REPORT...... 個女職員比佢駡到無聲出, 個男經理都唔係細聲, 我行左隔離條行都聽得好清楚!! 人地打份工...駛唔駛祖宗18代都問你駡埋, 真係超無品!! 仲要當時除左我之外, 仲有其他客人經過, 都停下來睇下發生咩事!!

其實我都唔係幾鍾意去呢間百X, 購物車架架都勁生綉, 成間超級市場D貨係好亂, 都唔止一次見佢D肉係過期, 水果和菜又爛, 有時夜去買餸街市收左先去百X買, 次次都係買左唔新鮮, 真係激氣!

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

鬧人嗰個咪係經理囉 其實pk總行應有投訴熱線, 有冇人知呀

大宅

我都唔明點解e間X佳d車全部都係污污joejoe生晒綉, 仲有成日都要排隊!

民房

同埋, 我勁唔鐘意佢 D雪櫃同冷氣, 凍到好似想趕客咁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

個經理郁d就用粗口鬧人, 就知佢eq低啦, eq低ge人點可以管理得好一間超市, e間野遲早好似上面屈記一樣, bye-bye

男爵府

樣樣嘢都唔掂, d生果爛哂都照賣, 仲要收正價噃, 呢間百佳如同虛設, 我都想佢快d執.

別墅

我都覺得e間分店管理好差 ...... 而家盡量都去名都分店買
1. 冷氣真係好凍
2. 蔬菜、水果唔新鮮,見爛的多
3. 貨架亂
4. 每次排隊比錢時間耐,見人多排隊,員工無意識去開機收錢疏導人客
5. 最火上次用積分換左$10現金券同貨品,貨品無貨,staff叫我去櫃檯退分,跟住張$10券又過唔到機,我要求退2張券換分,收銀的staff可能覺得麻煩,又話可以係第二間分店用,又話件貨聽日有貨 ...... 後面好多人排隊,所以我最後都無退到

大宅

我早兩晚去買牛扒和牛扒汁, 樽牛扒汁過期2個月。

拎去收銀同, 收銀果位小姐講:過左期

佢接過, 笑笑口同另一收銀小姐講,

你睇, 又有一支呀

原來佢地已經集齊一set過期醬汁

p.s. 之前聽過話在park"n, 如顧客發展期過貨品, 通知職員, 會有小禮物一份, 但果晚我冇:;pppp:

首頁

尾頁

跳至