心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 您地細個鐘意睇邊套卡通片?

等待驗證會員

小甜甜,星仔走天涯,飄零燕,Q太郎,叮噹,我係小忌廉,藍精靈,一休和尚,淘氣小雪兒, ...................七小福,小路寶,...................

子爵府

andreaaaa782004 寫道:
黃毛仔
講咩架

ba ki la ta .....哈!好鬼得意架! :mrgreen:
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

Honey :

我地都好多相同既喜好呀!?? :mrgreen:

朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Q太郎都正呀~~我個日教個女畫佢呀~~仲要唱埋歌仔~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

等待驗證會員

家熹媽咪 寫道:
Honey :

我地都好多相同既喜好呀!?? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

大宅

我係小忌廉
七小福
搖擺少年夢 (係亞視做架,我好記得同我亞媽一齊睇到喊)
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

大宅

電子神童 - 佢對大板牙打機好勁!

大宅

家喜媽咪 :

您講邊個honey? 您有咁多個。

3,4,5,8,11我都鐘意。

鬼馬砵砵車、外星小美兒, 我以為咁冷門會冇人記得tim!

我想買小美兒的vcd, 但唔知邊度有?

另外, 我也愛看聰明笨伯!

大宅

早晨林仔 :

我是在9月30日出世的。原來您都鐘意小忌濂呀!

好開心 :mrgreen: 您有冇買它的vcd呀?

想起以前, 連發夢都同小忌濂傾計, 正一痴線婆 :mrgreen: :mrgreen:

我唔係媽咪, 我都想, 不過遲d先算

別墅

"ba ki la ta" 唔係Q大郎個細佬P仔講架咩????

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

怪物小王子、我係小忌廉同埋忍者小靈精 ~~

大宅

BK Milk勳章

陶氣小雪兒,長腿叔叔
[img][/img]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

俏皮扮野貓(What's Michael)
精靈俏女巫
叮噹

最怕睇---->足球小將 (成集都未入到一球波,淨係識跑黎跑去!!!!)
我大B叫做卓恆呀~2月11日出世,3.65kg
我小B叫做卓邦呀~11月7日出世,3.32kg

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

最鍾意飄零燕, IQ博士, 叮噹, 我係小忌廉

最唔鍾意 "義犬報恩", 個結局太慘啦!

大宅

最鍾意"小甜甜",重有"叮噹"(最憎佢改咗名叫"多啦A夢",唔好聽)。 重有"聰明笨伯"呀。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

別墅

飄零燕, IQ博士, 小忌廉, 千年女皇, 叮噹, 銀河鐵路999......
[/url]

侯爵府

俏皮扮o野貓(What's Michael), 肥牛牛布斯, 叮噹, 小雙俠

侯爵府

叮噹(直至而家都鐘意, 係唔鐘意佢改哂所有主角嘅名);
小忌簾; 俏皮扮嘢貓; IQ博士

首頁

尾頁

跳至