意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] 【豪嘩團年開心肥羊下午茶聚】餐單

大宅

國民生產總值:2174

【豪嘩團年開心肥羊下午茶聚】餐單

[size=medium]我有小肥羊餐單啦!!
係個部張寫比我架,佢建意每圍都有少羊既點心,分開佢地較難安排喎。而家比大家過過目先。

[size=small]每圍 10 人,現共 6 圍,每圍 $720 (每位 $72),已包茶芥加一
(每款件數分量為 10 件)
天仙配魚翅湯餃
內蒙羔羊小籠包 [羊]
翠瓜滑牛肉腸粉
香脆咖喱羊腸粉 [羊]
鼎湖上素粉果
小肥羊春卷 [羊]
蠔油叉燒包
家鄉咸水角
蒙古燒賣皇
栗子千層糕
青芥雪魚卷
內蒙羊崧炆羊粉 [羊]
海皇崧子炒飯
瑤柱金菰炆伊麵
不一樣楊枝甘露 (5碗)
南瓜湯丸露 (5碗)

而個部長都有同我講,d 點心含羊肉既份量都只係好少,唔會太多的。查實我就唔覺得有羊既點心有羶味,大家可以試試。

如大家有任何意見可隨時提出。

另由於當日人數較多,如各位方便,可先過數到我既匯豐銀行戶口:[size=small]445-8-010610 "Lo Oi Lun, Helen",及後可 email 個收據過我知 (或可 keep 住到當日比我睇返),咁就可以減少當日收數既麻煩。多謝多謝…
我既 email 係:[email protected]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
日期:1月30日星期日
時間:2:00pm開始
地點:《小肥羊》尖沙咀金巴利道26號,近與加連威老道交界,東英大廈惠康斜對面新起既商業大廈 1 樓全層

《最新 update 及已入數 list》
1. 曳媽咪!(周彥彤&周毅彥)------ 4 / 2人
2. 小倩(Kevin Lai)--------------- 2 / 1人
3. wingtsang (謝卓言) ---------- 1 / 1人
4. toobykan(簡憕澄)------------ 2 / 1人
5. lui_BB (銘澤)----------------- 1 / 1人
6. yoyobb (汪諾瑤)------------- 1 / 1人
7. ivysum (麵包妹~沈卓穎)------ 1 / 1人 [$72PAID]
8. 同同 (梁譽曦)----------------- 1 / 1人
9. baby_kawaii(張焯琳)--------- 2 / 1人
10. fostermak------------------ 1 / 1人 [$72PAID]
11. yamichung (Pierco Chung)- 1 / 1人 [$72PAID]
12. 住家甜品(張巧柔) ----------- 1 / 1個B
13. HP (郭志熙 & 郭志樂)-------- 2 / 2人
14. carolliu--------------------- 2/1人
15. shirleyshek(馬蔚蕎) -------- 2 / 1人
16. 利太~(利佩盈) -------------- 1 / 1人
17. Wendy_ho (Harvey Kwan)-- 2 / 1人
18. ok (何卓懷)------------------ 2 / 1人
19. rabbit_chan2222(張鳴謙)--- 1 / 1人
20.~fion~ (陳衍霖)-------------- 2 / 1人 [$144PAID]
21. 呀妹 (楠楠)------------------- 2 / 1人
22.amypekkle(張智程)----------- 2 / 1人
23. BB-C (嚴正)------------------ 2 / 1人
24.ROOM5674------------------ 4 / 1人
25.wendyhui--------------------- 2 / 2人
26.曳媽咪友人1(pheon(欣禧))---- 1 / 1人
27.曳媽咪友人2(carman(珩珩))--- 2 / 1人
28.曳媽咪友人3(may澄澄)-------- 2 / 1人
29.smilesun (蔡悅晴)------------- 2 / 1人
30.sandy------------------------- 1 / 1 人
31.Shelleylei---------------------- 1-2 / 1人
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
           大概總人數:54人/33B
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

大宅

Re: 【豪嘩團年開心肥羊下午茶聚】餐單

[size=medium]《最新人數 update list》

1. 曳媽咪!(周彥彤&周毅彥)------ 4 / 2人
2. 小倩(Kevin Lai)--------------- 2 / 1人
3. wingtsang (謝卓言) ---------- 1 / 1人
4. toobykan(簡憕澄)------------ 2 / 1人
5. lui_BB (銘澤)----------------- 1-2/1人
6. yoyobb (汪諾瑤)------------- 1-2/1人
7. ivysum (麵包妹~沈卓穎)------ 1 / 1人
8. 同同 (梁譽曦)----------------- 1 / 1人
9. baby_kawaii(張焯琳)--------- 1-2/1人
10. fostermak------------------ 1-2/1人
11. yamichung (Pierco Chung)- 1-2/1人
12. 住家甜品(張巧柔) ----------- 1-2/1個B
13. HP (郭志熙 & 郭志樂)-------- 2 / 2人
14. carolliu--------------------- 1-2/1人
15. crystalmok(朱寶~朱衍恆)--- 2 / 1人
16. shirleyshek(馬蔚蕎) -------- 2 / 1人
17. 利太~(利佩盈) -------------- 1 / 1人
18. Wendy_ho (Harvey Kwan)-- 2 / 1人
19. ok (何卓懷)------------------ 1 / 1人
20. rabbit_chan2222(張鳴謙)--- 1-2/1人
21.~fion~ (陳衍霖)-------------- 2 / 1人
22. 呀妹 (楠楠)------------------- 2 / 1人
23.amypekkle(張智程)----------- 2 / 1人
24. BB-C (嚴正)------------------ 2 / 1人
25.ROOM5674------------------ 4 / 1人
26.wendyhui--------------------- 2 / 2人
27.曳媽咪友人1(pheon(欣禧))---- 1 / 1人
28.曳媽咪友人2(carman(珩珩))--- 2 / 1人
29.曳媽咪友人3(may澄澄)-------- 2 / 1人
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
           大概總人數:56人/32B

[size=small]** lui_bb、yoyobb、babykawaii、fostermak、yamichung、住家甜品、carolliu、rabbit_chan2222:
請問你地 firm 到會一個到定兩個到未呀?因我想預一預實個人數呀!

大宅

國民生產總值:2623

曳媽咪
只有我1個會到,即係1/1人呀~ 唔該晒~
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

大宅

國民生產總值:3548

曳媽咪,
我係2/1人ar, thx

侯爵府

國民生產總值:21021

曳媽咪:
想問下除o左入匯豐外,仲有冇另外銀行,我冇匯豐戶口,要去銀行入好多人架!

大宅

me too
~fion~ 寫道:
曳媽咪:
想問下除o左入匯豐外,仲有冇另外銀行,我冇匯豐戶口,要去銀行入好多人架!

大宅

國民生產總值:2764

曳媽咪,

我用柜員機過數比你得嗎? 銀行太多人,不便排隊,到時比返張收據你.
沈師奶

大宅

咁多位,你地用咩方法過數比我都無打緊,只要留返個收據等証明,到時比到我睇就得架啦。

如無匯豐戶口,可另過數到呢個中銀戶口:
03138810214161 "Lo Kar Lun, Karen" 都可以架了。

男爵府

國民生產總值:8236

曳媽咪!

我一個人+bb一個呀, tks

另外, 我放工先去柜員機過數比你la~

大宅

曳媽咪,

咁我一於今日用柜員機過數比你啦.
另外,我想問吓,其實"曳"字嘅倉頡係點打gar,我次次都係用copy咋.
沈師奶

大宅

ivysum,
係lwp ar 中田心 :wink:

曳媽咪,
係咪要email 返張收據比你gar? 個日再比你得吾得ar?
我個scaner吾知work吾work ar! :-|

子爵府

國民生產總值:10537

曳媽咪:
我而家先見到呢個topic添, sorry呀, 咁遲覆!! 我confirm剩係我同阿囡黎咋, 所以係1/1人!
另外, 我可唔可以星期日去到先比錢妳呀?? 因我自己用渣打銀行架; 如果真係想收左先, 咁我叫老公明日去櫃員機過數呀! 咁我係咪過$72呀??

男爵府

國民生產總值:5726

育兒性格勳章

好開心呀,你地成日搞活動...
不過我問過我隻佬,佢下晝唔得閒呀,唔可以同我去,我一個人又冇咩信心帶阿b出街..... 下次預埋我

大宅

國民生產總值:3610

to:曳媽咪
我等陣食完飯就去匯豐過戶俾你,再e-mail通知你,星期日得我同阿囡囡黎,你預我1位啦.
我家有三個妹...

男爵府

國民生產總值:6147

曳媽咪!
唔好意思呀, 我會係2大人+1b去呀.

大宅

國民生產總值:4407

曳媽咪;

真係唔好意思喇...我同蕎蕎黎唔到呀...佢今日打左針, 我怕佢發燒, 我下次再參加啦. (其實我真係好想去嫁), 不過囡囡緊要D..sorry

大宅

國民生產總值:2290

曳媽咪,
我要到時先可以比錢你囉...唔好意思..
1/1人

版主

國民生產總值:132362

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

蔚蕎媽:

仲有兩日, 你睇下O個日BB情況先再決定啦!! 未必一定會發燒O既~~~

男爵府

國民生產總值:6147

唉, 我擔心唔知到時我可唔可以同小b出來呀, 佢無啦啦有d皮膚敏感. :cry:

大宅

[quote]
rabbit_chan2222 寫道:
ivysum,
係lwp ar 中田心 :wink:

rabbit_chan2222,
thx.
沈師奶

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.