跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

人生路不熟,請介紹兒科醫生!!

我剛剛搬到石蘺附近,請問可否介紹兒科醫生給本人呀!

禁止發言

Re: 人生路不熟,請介紹兒科醫生!!

別墅

荃灣荃豐中心有三個兒科都ok.
:-)

別墅

Dr Tsang Wai Hung

Rm. 723, Nan Fung Centre, Tsuen Wan

大宅

石籬大白田街-黃平山. 家庭醫生非兒科, 但好多人睇, 呢區無人唔識佢!

大宅

不知道青衣青怡花園的沈仲明醫生適不適合你?
san :-P

大宅

麻麻地!
:-D :-?

洋房

csbaik:

請問你 的"麻麻地!"是否指 sanli77的沈仲明醫生, 還是以其他醫生?

大宅

I live in Tsig Yi Grand Horizon, can u tell me any good or not good doctors for baby??? I am a new mother!
Thanks!

大宅

葵芳(葵涌廣場一樓)有個張允傑幾好,我個B係找佢!!

男爵府

青衣偉景花園那位莫國榮醫生都好好架, 我住葵涌區都係去睇佢咋.
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

珍珠宮

最近有同事介紹我去和宜合道既盧榮傑處睇, 有冇人有comment呀? 因為我去過, 見佢都冇咩人既

首頁

尾頁

跳至