嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽咪同bb按摩??

我bb2個星期大, 想同佢按摩, 但啲按摩班, 最細都要2個月大, 咁我可唔可以同我個bb按摩呢??

男爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇媽咪同bb按摩??

妳可以同佢沖洗完後,同佢搽潤膚膏時按摩幾下,抹乾頭髮又按幾下,著返衫褲又同佢郁郁手腳做下運動,咁咪OK囉!!

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

我自己冇親自同bb按摩, but I ask my maid to 按摩BB after bathing him.

大宅

Funny,

咁你個工人點同佢按摩o架??

大宅

好媽媽勳章

[quote]
yannstan 寫道:
我bb2個星期大, 想同佢按摩, 但
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

大宅

cacalam,

你個囡囡又真係好識嘆喎 !!!

大宅

有醫生 教過我幫bb按摩"耳珠"及"腳趾和腳板之間的"LAR""可以加強bb血液循環.

首頁

尾頁

跳至