跳至
[2004年或之前] BB厠所仔

首頁

尾頁

大宅

BB厠所仔

各位十月媽咪,你地有無諗過會買bb厠所仔俾BB學去廁所,咁你地打算幾時教小b去厠所呀?
]MY Baby is Kelsey...^_^. She is 2 months and 14 Day 媽咪1號生日 + Daddy17號生日=18 (10月8日Kelsey BB出世啦) :-P 快D入黎參觀下我個小天地啦 :-D [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/70965.4518324.gif[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5717339.18690.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853425.14930.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/70137/s180/70965.5853424.61806.jpg[/img]

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: BB厠所仔

我之前個鐘點姨姨話可以"逗"佢咋...

男爵府

我都係逗緊佢咋...佢未識坐bor...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係逗緊BB咋...
但已o係bebe dream買定個Combi baby label厠所仔... :mrgreen:

[url][/url]

男爵府

joey_lau:
combi 厠所仔幾多$呀? 勁靚呀.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

baby_kawaii :

我買果個無公仔...即係橙色果個平D..
$3xx..如果你無雀巢卡..bebe dream果張信用卡你叫佢比折你呀 :mrgreen:
有個有hello kitty..不過我唔like kitty所以唔揀

新年快樂!
[url][/url]

複式洋房

小蝦佢出世無耐,我地就逗佢痾 "大大",而家每逢要痾"大大",佢就會發出 "ng ng"聲,唔駛賴落條片度。
等佢識得坐,我至會買個厠所仔比佢。

男爵府

joey_lau:

唔該晒, 0個日我見到已經心思思想買, 因為真係太靚

侯爵府

giy2000_hk 寫道:
小蝦佢出世無耐,我地就逗佢痾 "大大",而家每逢要痾"大大",佢就會發出 "ng ng"聲,唔駛賴落條片度。
等佢識得坐,我至會買個厠所仔比佢。

你小蝦發出"ng ng"聲, 我霖霖想"大大"時, 我會問霖霖係咪想"大大", 係就放屁屁媽媽聽, 如果係佢就會放屁屁(仲要係嗅嗅個隻), 咁我就逗佢痾 "大大"架啦!

複式洋房

~fion~,
霖霖好犀利喎!話放屁屁就放你比聽。 :lol:
而家d bb都醒目,識得比signal媽媽佢想去''大大''。

侯爵府

好媽媽勳章

giy2000_hk:
咁你逗bb痾ng ng果陣有冇同佢除尿片呀?
因我成日都想呢個問題,我想同囝囝除o左
條片逗佢痾啦!但我又擔心如果佢大小一齊
o既話咁d尿咪fair到周圍都係?

我個小子峰都係13/10/2004出世呢

大宅

Re: BB

我自己就諗住佢6個月先逗佢, 但係我保母心急過我, 佢而家巳經每日逗佢, 佢會放張報紙係地下, 然後除左佢條片同佢ng, 我遲d都會買個廁所仔比個女用, 不過我唔會買咁貴lu....

首頁

尾頁

跳至