跳至

首頁

尾頁

大宅

我女4歲,請問有無人知天水圍邊到有課外活動學?

我女4歲,讀K.2,現在想搵D英文班,跳舞班(e.g.中國舞),體操班

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Re: 我女4歲,請問有無人知天水圍邊到有課外活動學?

我女都4歲,但1月細過妳女。而家k1。响邊讀呀?
妳講啲班我只知嘉湖會所,有亦夠年齡玩。其他就唔太清楚收年齡夠唔夠?體操只會所有。我女响樓下(天盛)玩成年親子音樂班升至而家電子琴、半年多畫班---自由畫。初玩過芭蕾舞。全係同齡相近,但人數唔多。小班教勝在照顧到。導師有心機。妳可考慮!但妳近邊
我女2001年1月8日QE出世  

大宅

hi!
我住天盛!我女係小天使返k.2,妳係唔係住天盛?妳所講玩成年親子音樂班升至而家電子琴是什麼意思?自由畫是什麼?芭蕾舞班好玩嗎?係音樂園地學?

伯爵府

connie3803 寫道:
hi!
我住天盛!我女係小天使返k.2,妳係唔係住天盛?妳所講玩成年親子音樂班升至而家電子琴是什麼意思?自由畫是什麼?芭蕾舞班好玩嗎?係音樂園地學?

係音樂園地....妳又知?!
因初玩係親子啓蒙音樂班;分上、下班。玩咗2次左右下班後再升初級電子琴班亦分上、下班
自由畫咪冇限主題,哥哥迎合番我女年紀程度教用颜料、圖形。
芭蕾舞好唔好玩我唔知?我女樣樣都啱 但導師好好且有心機;唔係只我講。
我住天盛架!勝夠近,環境ok....有啲認為貴啲,睇個人尺度啦

大宅

初級電子琴班太細明唔明,識see譜?朋友介紹左1私人上門比我,$380/30mins,已經平左la.
"自由畫"我明la,我女都係學校學緊.
音樂園地如果係好,我都想比阿女學下野.

伯爵府

初級導師用佢方法教佢運用手指....總之佢有一套方法,我唔曉!唔係着重佢睇譜。好唔好貴唔貴真見人見智,我哋接受到囉!唔駛100蚊堂1小時。

男爵府

我都住天盛, 小女學了一級鋼琴想轉到樓, 唔知有冇人

伯爵府

有啲高班小朋友學緊,但我唔知好唔好?其一老師係教我女音樂班同電子琴班,佢就幾好心機。有冇問琴軒呀?琴軒好似專係琴同樂器;音樂園地多方面啲

男爵府

之前小女係琴軒練琴架, 但D琴好差, 琴鍵會沃, 而家有人送咗個琴比我, 不知差幾遠。唔知音樂園地D琴正唔正常呢 ?

伯爵府

:lol: 妳去想報的話可要求睇吓,睇吓得唔得?或問吓學琴啲小朋友

首頁

尾頁

跳至