意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 88|主題: 89404

跳至
LONGCHAMP 袋

大宅

國民生產總值:3030

LONGCHAMP 袋

你地最鍾意咩色?我有墨綠,桃紅&杏色.
雖然已有3個,但一見”青見”顏色又想買

禁止訪問

國民生產總值:1292

Re: LONGCHAMP 袋

侯爵府

國民生產總值:22720

我有個深紫色, 嘩! qooqoofans, 乜你買完一個又一個, 條街已經多人用, 仲買咁多?!

係啦, 個角已經披哂, 有D毛毛咁樣, 我老公耐唔時就幫我禁個角位入去囉, 自己又上電梯呀, 近牆行都小心d囉..

等待驗證會員

國民生產總值:345

你地買中 size 既幾錢 ?

:wink: cckcmama :wave:

大宅

國民生產總值:3218

i like桃紅 and blue ....

洋房

國民生產總值:585

桃紅is good

男爵府

國民生產總值:5149

2019勳章 瞓得好勳章 環保接龍勳章

i like blue~
係啦......周街都好多人用啦....重買呀?? ?-(

別墅

國民生產總值:615

係呀,你地點清潔個袋架??之前見到個深紫色想買但因多人用無買
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

侯爵府

係囉...我係水貨舖買, $610. 我買果陣一見到個深紫色己經覺得好靚, 完全無响間舖度掙扎過其他顏色.....點知買完就成日响街同人撞袋 (雖則買個陣都預咗係撞袋, 不過起碼唔好撞色先啦, 點知連色都撞埋 )

侯爵府

乜嘢係天使牌呀? ?-(
yy13 寫道:
依家轉用天使牌

禁止訪問

國民生產總值:17180

大宅

國民生產總值:3030

我唔太介意同人撞袋, LVo廿貴都撞到"7彩"啦!
可能我習慣日日都換手袋, 所以用o左成年都無事

大宅

國民生產總值:1739

堯堯豬媽

今季出的色我係絕對唔會買,因為我唔想攞個螢光的袋出街! :mrgreen:

大宅

國民生產總值:1739

hi yy13

好彩我係出新色之前買左個紫色同藍色啫!係呢你用咩顏色架?

大宅

國民生產總值:2946

all:
我都係出新色之前買左個紫色!!
紫色好靚呀

禁止訪問

大宅

國民生產總值:2946

堯堯豬媽:

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:6157

想問點解我個袋會好似blue label咁有泡泡粒既... :-(
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

複式洋房

國民生產總值:167

我都見到好多人用紫色及桃紅色呀, 所以我揀咗橙色囉~原來都好鬼sharp同埋易襯衫. 但就真喺接受唔到今季D瑩光色嘞,可能比後生女或鬼妹仔用會 match 好多.(可惜兩者都冇我份 lu) :mrgreen:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.