潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: LONGCHAMP 袋

yy13

恭喜發財!

我係02年尾已經開始用Longchamp袋,第一個係無拉鍊黑色,第二個係栗子色有拉鍊,到第三個橙色有拉鍊,第四個紫色無拉鍊,仲有個未開嚟用係藍色有拉鍊!

我最鐘意Longchamp袋夠輕同裝到好多嘢,但個袋角就好易穿!

複式洋房

My one is beige + white with 2 zip, can change to smaller size in all beige. This is the only expensive bag I have, all balance is no brand.
大家好, 我係棹藍BB呀!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問呢個牌子有冇Discount架 ??

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

I bought one "Blue" colour in two years ago

複式洋房

嘩, 原來你地個個都有咁多個 longchamp 袋 ga, 我就有一個杏色有拉鍊, 同埋一個綠色冇拉鍊。
專門店唔係時時都有 discount 做, 我有一個係太子聯合買, 價錢好抵, 我之前有行過, 見到有好多 colour, 不過一個農曆年, 就買晒 d longchamp la, 真係好勁呀 :lol:
:oops: ~bobo101~ :cry:

大宅

我都有3個, 一個杏色最大上膊咩的, 一個深藍色背包, 一個新買的淺藍色最細SIZE果個, :mrgreen:
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

我用深綠色
做bb袋好正
新年前有discount

大宅

我有橙色、紫色、杏色、黑色
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

有冇人可以post出來睇

別墅

我有藍色、杏色、黑色、紅色

子爵府

我有墨綠&桃紅色

複式洋房

Grumpy 寫道:
想問點解我個袋會好似blue label咁有泡泡粒既... :-(

用得多/濕過水/用水洗/放得耐唔用就會有架啦,
整唔走架啦....
無得save...
=]

禁止訪問

好媽媽勳章

珍珠宮

畀面勳章

我有一個紅色,一個深藍色有拉鍊(中size)既 另外一 個淺橙色有拉鍊(細size) 個袋真係可以裝到好多野 :tongue: 不過就勁多人用同個corner好易磨損 :-( 但price就ok啦

洋房

斜揹幾錢?邊到平?唔該有無朋友知?

侯爵府

畀面勳章

我有杏&blue,but 真係唔襟用and好易烏糟

複式洋房

我有藍色、杏色、黑色

複式洋房

我有一個全黑(連皮都係黑色),另用啡皮就有杏、啡同藍。
另有一個斜揹:啡色!在專門店買,好似$1100左右!

其實我都發現每個袋既角位都好易磨爛!
至於size,就真係全黑色果個最好用!
佢比一般好多人買果隻手挽袋細d,所以唔洗成日玩尋寶!
而斜揹袋就係我生左個畏之後用得最多,因為方便!
唔怕冇手照顧個女!
而且個角位又冇咁易爛!

複式洋房

我有一個藍色、杏色,都幾好用呀。

首頁

尾頁

跳至