跳至

首頁

尾頁

洋房

在馬鞍山區邊個醫生門診收費最平

甘多位媽咪, 你們好/
請問有無媽咪可告知我 , 在馬鞍山區看邊個醫生門診收費最平呢? AROUND HKD120有無呀....
我急欲知道, 請幫忙!!!!!!!!!!

男爵府

Re: 在馬鞍山區邊個醫生門診收費最平

case

我唔知點解妳要搵最平?係咪因為保險?
平都要好先得ga!

今日去容立偉處,見佢貼住:$190三日藥,可以問佢平d

洋房

HELENPOPO,
MANY THANKS!

大宅

Helenpopo,
請問容立偉打水痘針同五合一針幾錢?佢隔離的Dr Loo係味貴D?

男爵府

[quote]
HelenPoPo 寫道:
case

我唔知點解妳要搵最平?係咪因為保險?
平都要好先得ga!

今日去容立偉處,見佢貼住:$190三日藥,可以問佢平d
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

子爵府

我見富寶陳忠牧,如果係學生同長者係指定時間有半價,平時都係收$160

大宅

我12月去過容立偉度打5合1針, 係第一次去, 佢講野好快, 個女又係度嘈緊, 我聽唔切佢講野, 有少少怕左佢(講野咁快), 不過d人話佢睇得幾好個喎.

大宅

Dr. Loo 五合一針 $360.
[img align=left]http://iuploads.com/out.php/i54740_XSOCK002.gif[/img]

男爵府

我以前睇過容醫生(自己睇),都覺得佢講o野太快,好似要趕你走咁,所以對佢印象麻麻,不過就係唔明點解有咁多小朋友睇佢,唔通真係咁好?
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

複式洋房

我個B就睇盧醫生,覺得佢幾詳盡,About$200.通常睇一次就好返,佢都唔主張食太多葯,另外林醫生都OK about180
其實價錢差唔多,最緊要係好。

男爵府

我第一次帶我個女去睇容醫生,佢長氣到..........我個女聽到訓著左!
而家我都轉左去睇盧醫生,佢都ok,幾好!

禁止訪問

民房

你地所講既容醫生係邊到黎架?
我好想知道呀!!

大宅

好媽媽勳章

vianachung,
容立偉醫生係福安商場1/F,而盧偉浩醫生就係地下!

大宅

我自己就睇容立偉, 貪佢夠快, 出面排晒長龍都唔使等好耐, 我女就自細睇開Lo 偉豪, 佢當我女好似狗仔甘, 又模頭又模nose, 我女好like 佢.

別墅

我係住o係馬鞍山既..但係我個bb 要出到去佐敦道睇醫生嫁..我成日都見Dr. Lo 果度排哂長龍...查實佢好唔好嫁姐? 我有個朋友話唔係好店....所以我都心大心細..

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

grakong 寫道:
我係住o係馬鞍山既..但係我個bb 要出到去佐敦道睇醫生嫁..我成日都見Dr. Lo 果度排哂長龍...查實佢好唔好嫁姐? 我有個朋友話唔係好店....所以我都心大心細..

我阿仔睇容立偉,佢先係真正兒科專科,不過佢講野真係有o的
快好多媽咪都話過,現在都好似有改善!

首頁

尾頁

跳至