跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 下星期就32weeks, 好快就到8個月啦 ~

唔好同d 人一般見識, 激親自己

公爵府

真係唔想啋佢地
[/url]

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

0米係,

D 八婆口真衰, 又話肥左, 又話身粗,駄仔係實肥架啦!
又話個肚似KEY洛去,真激氣!!!!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

蝦蝦 ,

你都好呀, 等d三姑六婆實跌眼, 我公司個呀"嬋", 我2個幾月比佢留意到我有左,重話估女黎0既, 我問佢點估, 有0羊依據, 佢話"感覺"0咼!!!! 最後又比佢撞中, 佢重好HILL禁話"我都話架啦" 吹脹!!!!! :evil: :evil: :evil:

公爵府

ICbaby,
你就慘 d, 兩個幾月已經開始比 d 三姑六婆講, 我諗到我地生完, 返工, 佢地仲會有排講, 總之學大家話齋, 唔好同佢地一般見識, 有乜唔開心, 上黎呻下啦
[/url]

大宅

心情緊張

首頁

尾頁

跳至