自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

畀面勳章

我都見到呢支呀有一刻衝動想買,,不過果陣試過o係"萬明"買過支$9.9嘅.又係好抵...不過好臭嘅......-0-

侯爵府

畀面勳章

Where to buy?

大宅

陪月勳章

卓悅

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 wendy614 於 09-9-7 21:54 發表
我買左3枝好抵既沖涼液,不過唔知好唔好用~
而家仲用緊隻喜羊羊中,要用完黎裝洗手液~

http://0ddtrw.bay.livefilestore.com/y1pN5aARKV-0nyz9i5BOQ0iDp_rFqRakv5pUJfgLtBCPGS3NAeRTXyMB_mDhwZuf2PqIlOwfvlwuvCdX-naY ...

Price is really good. But how about the quality......?

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

係咪大陸野黎架? 賣到咁平,仲要用上身,我就唔敢用喇.

珍珠宮

好媽媽勳章

我屋企用緊菊花+蔗糖
洗左好似無洗咁
我用左來洗UNDER

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

彩X行都係賣緊咁上下樣~咁上下價錢既野~
我都試過~覺得好稀~其他都OK~
不過我覺得就算有牌子既都係貴幾蚊至十零蚊~一次又唔係話用好多~我情願用好少少~
大陸D野咁得人驚~諗下諗下用响個身度~都係對自己好少少啦~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

比多2蚊買彩豐行好過啦...
有保證好多................
一樣咁大支

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

大宅

家下洗手液我轉左用澳寶沖涼液,以前用彩豐行綠色果只,冬天用的確好少爆拆,但家下越黎越貴,見到卓悅買1000ML 3大支一袋都系5X蚊,我覺得好抵,所以家下全部用澳寶沖涼液當洗手液用!都幾好用!

侯爵府

都係用返有牌子既安心D呢~

如果要平既,可以買過BUBBLE PUMP,一半沐浴露+1半水,咁就可以PUMP D BUBBLE出黎洗白白,咁就可以平好多架~
唔好點評我

公爵府

畀面勳章

嘩,平過彩豐行woo

大宅

好媽媽勳章

樓主你都好勇喎
唔知好唔好用都買3支

咁平既野我一定只係買一支黎試左先
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

大宅

Made in Hong Kong 架,我都想試吓。

原帖由 gion 於 09-9-7 22:17 發表
我囝囝叫 "小梓駿"、囡囡叫 "小梓妍"

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

個牌子 -- 只怕用完, 真係forget -me - not

用在身上, 食入肚內的野, 都係小心d, 貴d 買大牌子好

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

我都見過但唔知好唔好用?所以無買到

男爵府

其實大家留意一下,好多大牌子都係大陸做架啦!!只不過佢係大牌,你用完有咩樹都有得追究啫!!

原帖由 gion 於 09-9-7 22:17 發表

珍珠宮

原帖由 viennawong 於 09-9-8 01:34 AM 發表
其實大家留意一下,好多大牌子都係大陸做架啦!!只不過佢係大牌,你用完有咩樹都有得追究啫!!

Agreed!!!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

侯爵府

我都係咁話

原帖由 chloepapa 於 09-9-7 23:19 發表
個牌子 -- 只怕用完, 真係forget -me - not

用在身上, 食入肚內的野, 都係小心d, 貴d 買大牌子好

首頁

尾頁

跳至