意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 47|主題: 153958

[荃灣區] Anyone living in Discovery Park?

大宅

國民生產總值:1766

Anyone living in Discovery Park?

Come and talk!!

男爵府

國民生產總值:8096

Re: Anyone living in Discovery Park?

HI
你住邊座, 會唔會成日都撞到呢?

大宅

國民生產總值:1385

Re: Anyone living in Discovery Park?

好開心見到呢個topic呀,我都住係愉景的,唔知你地係孕媽媽,還是育有子女的荃灣媽媽呢?

大宅

國民生產總值:2927

終於都有呢個topic了,我住1座,我奶奶成日都帶個b落平台公園玩,有時我都會,可能大家都見過.我個b十個月了.

男爵府

我住5座, 原本今年有bb, 可惜剛剛小產左lu...

大宅

vickym,
你要多d休息,我之前第一次有左都係小產左,一年之後就又有左個bb,所以你唔使擔心,調理好身體先.

男爵府

THX 熊媽,
多謝關心, 咁我唸自己係唔好彩je. 而家都係抖多d先..因為之前小產之後身體係弱左好多!..我前排都朝朝落平台跑步.但今年懶左好多lu~

大宅

vickym:
嗯,係呀,好好休養身體呀 我間唔中都會去平台公園行下o家,我係住第八座的。 :-P

男爵府

mooninchan,
HI,
你住8座呀..我唸我地間中都撞到都似 :lol:
你地係返工OR 全職, 我返工架..
同埋你都有左呀..恭喜晒呀!

大宅

我係d學院到full-time進修,依家係全職學生 所以生BB可能會令我未能如期畢業lu。

男爵府

午安~
moominchan,
你讀書架..咁你咪好後生??

大宅

vickym 寫道:
午安~
moominchan,

hahaha,差一年就三十歲啦 。我之前係教會工作,依家全時間進修,在神學院讀書 :-P

男爵府

oh..咁我大你一年lu~~
moominchan 寫道:
[quote]
vickym 寫道:
午安~
moominchan,

hahaha,差一年就三十歲啦 。我之前係教會工作,依家全時間進修,在神學院讀書 :-P [/quote]

大宅

國民生產總值:3116

Hi all,

I also live in Discovery Park ah
I live in Block 8, nice to meet u all
No worry be happy

大宅

hi kyy!
你多唔多朝早帶BB落平台公園玩?我奶奶成日都帶我個仔落去,你如果見到個有D光頭仔(被我剪短左),又無時停的BB,瘦瘦D,BB可能就係我阿B,通常10:00-11:00度呀.幾時約個時間大家一起帶阿B出黎見個面?

大宅

國民生產總值:3116

熊媽,

你好, 我多數係1:30-2:30左右同bb去平台玩, 玩完返屋企沖涼 & sleep 10:00-11:00唔會落呀, 因bb sleep 緊:mrgreen:
你奶奶會唔會係下午去平台呢 ? 又或者你放假時我地meet 下呀
No worry be happy

別墅

國民生產總值:925

Hello every mummies

I will move to Discovery Park Block 2 on 1 May. My daughter is 4 years old. Nice to chat with you all!

Any good restaurant and places for children to play?

Thank you and keep in touch!

WaiMa

大宅

kyy,
好開心今日撞到你仔仔,想問下你仔仔食開邊只奶粉?有時間早上多d帶阿b落黎,早上公園有好多小朋友係度,我奶奶朝朝都帶我個b落去,不過多數係10:00度,太早她又驚大風,下午4:00-5:00又會再落一次,因為我個b係屋企又會呱呱叫,係出街先會安靜下,唔得閉叫.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.