夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

聽d亞姨講......

搵老公,佢越大你多,就越錫&就你多,
唔知係咪lei?????
村姑 亞Bee

大宅

Re: 聽d亞姨講......

人夾人姐, 大得滯可能會有代溝喎

伯爵府

2024年龍年勳章

係囉, 大年紀o既意思可能係佢成熟過你照顧到你
但唔代表大年紀一定成熟架嘛。
好似我前男友, 佢細過我半年, 但思想上十分成熟, 諗d野好遠, 根本唔似佢實際年齡。

所以始終都係睇性格唔係睇年紀。
我~好~幸~福~呀~

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好難講,因為呢個世界好多男人係大唔透,有D思想可能仲好唔成熟 ~~

男爵府

世事無絕對..........我表姊夫大表姊12年.......但對表姊"馬馬"........因為佢係一名愚孝仔........什麼都要請示過佢亞媽先得........即使係表姊生日........同表姊去慶祝........都有2個選擇比表姊:

1. 唔同佢亞媽的話..........只可以去普通餐廳
2. 同亞媽去的話.........就會去一d高級餐廳

死未.......表姊夫成5張幾野........唔係後生仔........但肯定係裙腳仔.

禁止訪問

大宅

比著我會頂唔順 ?-(

babyjerry 寫道:
世事無絕對..........我表姊夫大表姊12年.......但對表姊"馬馬"........因為佢係一名愚孝仔........什麼都要請示過佢亞媽先得........即使係表姊生日........同表姊去慶祝........都有2個選擇比表姊:

1. 唔同佢亞媽的話..........只可以去普通餐廳
2. 同亞媽去的話.........就會去一d高級餐廳

死未.......表姊夫成5張幾野........唔係後生仔........但肯定係裙腳仔.

男爵府

咁做女仔的,
真係要揀過錫自己好..........

佢大d,就會當我地細路女d,
又會就我地多d :-P :-P :-P :-P :-P
村姑 亞Bee

公爵府

畀面勳章

我老公細過我,但係對我好好,又好識照顧我,我覺得年齡唔係一個標準囉~~ :mrgreen:

別墅

只可以講,個老公大個d會識諗d囉~
遇著我呢成日無理取鬧既人就唔會下下同我噪囉
好似我隻佬咁,佢大我4年,都好錫我,我要噪佢就會唔出聲再哄返我,唔會累鬥累咁~不過最緊要都係睇你老公有幾愛你囉~ 不過大得太多又驚溝通唔到呢
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

大宅

戀童情義結 ?-(

男爵府

呢個唔係定律, 好似我表妹咁, 佢老公大佢差唔多二十年, 但對佢一D都唔好, 又成日鬧交, 仲要一鬧交就打電話比個外母或其他親戚, 對外父外母又唔尊重, 個個月仲要問外母拎錢買奶粉, 仲會叫我表妹問親戚借錢~~~我表妹婚後, 已經同外家幾乎斷絕關係~~~我表妹生完個仔, 坐完月去做檢查, 發現又有左~~~唉~~~佢老公根本一D都唔錫老婆, 岩岩生完BB都應該比老婆休息下先啦~~~仲有呀!!! 佢只係錫個仔, 唔錫個女, 都唔明而家仲有D人咁重男輕女囉!!!!

民房

not really.

侯爵府

好媽媽勳章

唔一定,搵老公最主要係睇下夾唔夾,年紀唔係問題嚟!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

男爵府

佢大我成4,5年
好想佢錫自己多D.......................... :wink:
村姑 亞Bee

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

都未必架!一定要睇夾夾先!年齡係其次!

男爵府

咁都可以算夾LU~~~~~~
佢都算就我LA~~
村姑 亞Bee

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咁夾咪好囉!佢大你好多?
村姑 寫道:
咁都可以算夾LU~~~~~~
佢都算就我LA~~

大宅

not agree.....

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至