意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 823|主題: 122768

[電腦] Norton 05 試用版過期有何方法??

別墅

國民生產總值:854

Norton 05 試用版過期有何方法??

Norton 05 試用版過期有何方法??
(當然除了付錢la!!) :wink: :mrgreen:

複式洋房

國民生產總值:148

Re: Norton 05 試用版過期有何方法??

以我緊有既電腦知識

一係你就裝過一個更新既VERSION (不過未出 )
再唔係要FORMAT 左部機再裝過 :mrgreen: :mrgreen:

想問你個個係半年版定係一年版呀????

搵一年版個D裝會好D
唔會咁快過期~~
~知足常樂~

別墅

一個人飛:
想問你個個係半年版定係一年版呀????
搵一年版個D裝會好D
唔會咁快過期~~

我吾識分喎!! 點睇一年定半年呀?? 我的是15天試用囉!! :lol:

男爵府

國民生產總值:8421

有網友介我用[size=medium]nod32, 係幾好用架, 速度又快, 曾經試過norton解決唔到隻毒, 用佢攪掂左, 更重要係佢可以永久使用同update![uu]

別墅

”些些” 等我試下先

珍珠宮

國民生產總值:42611

醒目開學勳章 畀面勳章

嘿嘿:

請問nod32邊到買同幾$呀?

嘿嘿 寫道:
有網友介我用nod32, 係幾好用架, 速度又快, 曾經試過norton解決唔到隻毒, 用佢攪掂左, 更重要係佢可以永久使用同update!

別墅

嘿嘿 寫道:
有網友介我用nod32, 係幾好用架, 速度又快, 曾經試過norton解決唔到隻毒, 用佢攪掂左, 更重要係佢可以永久使用同update!
但你給我個link 是試用版咋!!只可用30天播...

男爵府

包包&魔怪媽咪

我都係download試用版黎用咋, 唔知幾$呀, 或者妳可以係佢地個網度搵倒!

ww_so

係呀, 係試用版, 但有計既...pls check pm

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

嘿嘿:

可唔可以俾個試用版網址我呢?Thanks!

男爵府

國民生產總值:7117

醒目開學勳章

[quote]
包包&魔怪媽咪 寫道:
嘿嘿:

請問nod32邊到買同幾$呀?

[quote]
可以

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Wilbert,

Thanks!

男爵府

包包&魔怪媽咪

Here

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.