意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 35|主題: 89370

Longchamp 袋角補救方法

禁止訪問

國民生產總值:1292

Longchamp 袋角補救方法

複式洋房

國民生產總值:394

Re: Longchamp 袋角補救方法

I have this case too. I don't use it very often. I bought it 2 years old, now I seldom use it. Actually this kind of bag for French is to use it when you go traveling, a kind of traveling bag, not used by us as handbag.

:-)

別墅

國民生產總值:549

請問lei種袋, 中size, 要幾多$$$, 係邊度買平d.
tks!

複式洋房

國民生產總值:394

I bougth it in Longchamp shop in Festival Walk. It is not too expensive. Around $500 - $1,000.

:-)

珍珠宮

國民生產總值:30627

醒目開學勳章

我見到有唔同顏色架.我想問邊度有粉紅色賣呀?又一城遲D係咪有專門店呀?

大宅

國民生產總值:2256

Already a shop in又一城!! :-P

侯爵府

國民生產總值:22720

專門店好似賣$720...我就响水貨舖買, $610 囉.

koreakorea 寫道:
請問lei種袋, 中size, 要幾多$$$, 係邊度買平d.
tks!

侯爵府

我老公成日幫我禁個袋角入去, 即係唔好變4個尖角咁, 同埋你行近牆邊呀, 上電梯果陣自己小心d, 唔好"hi"到囉.

yatma 寫道:
買左個袋大約2個月, 袋角已開始損耗, 請問各位媽咪有無補救方法另個袋可以耐用d, thanks! :-P :-P

禁止訪問

國民生產總值:1292

別墅

國民生產總值:914

我個袋用左都有成年, 可能我唔係點'鏡'住用, 四隻角早已穿了!

侯爵府

其實唔止longchamp架, 我有其他袋個角位都係咁, 我都已經好'鏡'住用啦..

別墅

國民生產總值:540

Cinnamon, 你個longchamp袋角位係咪爛o左? 我有一次係longchamp專門店(尖沙咀)聽到有人問個sale, 如果袋角爛o左,應該點做?? 個sale 話俾$50,就幫你整番佢,但個內"龍"會細o左 !因為要cut走爛個d位 !個價錢唔知會唔會貴o左($50),因為係前2個月聽到 !!

禁止訪問

國民生產總值:17180

侯爵府

khtse,
咁都得, 我真係未聽過..不過我個袋角無爛到, 係磨到有小小披口咁囉, 我而家好小心用架啦...anyway, 多謝你話我知. (希望你睇到啦, 我好耐無入呢個topic)

khtse 寫道:
Cinnamon, 你個longchamp袋角位係咪爛o左? 我有一次係longchamp專門店(尖沙咀)聽到有人問個sale, 如果袋角爛o左,應該點做?? 個sale 話俾$50,就幫你整番佢,但個內"龍"會細o左 !因為要cut走爛個d位 !個價錢唔知會唔會貴o左($50),因為係前2個月聽到 !!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.