意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 5|主題: 126864

如果你係我你會點做 ???

複式洋房

國民生產總值:260

如果你係我你會點做 ???

各位媽咪 ,

我懷疑我工人有夢遊 , 我尋晚三點幾發覺我個仔心口個米袋唔見左變左條毛巾, 而放毛巾既櫃桶就開左小小. 打開後我發現左個米袋係放毛巾既櫃桶 , 跟住我就問我老公喇, 佢話無做過, 我自己更加無喇 , 我就問我個工人 , 佢就話唔知道, 但係講下講下佢就話有印象頭先發夢好似有開過個櫃桶, 但係就完全唔知點解個米袋會係放毛巾個櫃桶度...同無記憶自己做過d嘜. 好驚呀...... 我驚佢下次唔知發d咩夢 , 會唔會傷害到我個仔. 因為bb還末懂反抗因為佢得倆個月) 好擔心, 唔知可以點做 (我係一個要返工既媽咪). 如果你地係我你會點做 ???
我個宏宏豬出生於2004年

別墅

國民生產總值:632

Re: 如果你係我你會點做 ???

我諗佢未必係有夢遊既,有時個人皮倦,過勞,都有可能會咁,佢來左幾內亞?會唔會係未習慣精神緊張.妳試下比bb跟下妳地訓(一星期一兩日咁),等佢有得訓下,睇下好唔好些.

複式洋房

佢來左6個月啦, 佢來左3個月有多阿b先出世. 可能真係過勞掛 , 我都有諗過湊阿b一兩晚比佢訓夠 , 但係好衰唔衰我對手從有左阿b到產後因為用力過度好痛, 醫生因為根發炎話要多休息 , 所以想做都唔得. 但係為左阿b安全我都要做喇.

別墅

國民生產總值:632

我個陣隻手都係痛到抱唔倒亞B,抱唔倒咪用"咩帶"囉,好彩後尾有個朋友介紹我去針炙,針左三次,一個月左右就無再痛,有須要就PM我.

複式洋房

我都有用"咩帶"嫁, 但係阿b midlight wake up 就用唔到"咩帶"啦. 請你pm針炙information比我, thanks !!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.