懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有左bb, 初期會唔會好早天未光就醒???

我日日天未光個人就醒, 唔係想去小便, 又唔係唔舒服, 就係一早就醒, 有冇姊妹曾經都係咁???

[/url]

珍珠宮

Re: 有左bb, 初期會唔會好早天未光就醒???

ky2005,

我又係咁wor, 已經有4~5日, 朝早5点无端端醒咗,唔係想去小便, 又唔係唔舒服.....

lee个現象係排卵后(+do do)7日出現, 我仲有4日左右就知result....

我以為我神經緊張咋....肴希望係有咗既先兆啦

大宅

Happy小米,
可能你已經bingo左, 遲多幾日去checkcheck喇~
我都唔知, 點解就係天未光就醒, 我平時係7:30先起身架~
但check到bingo後就咁喇~ ?-(

[/url]

複式洋房

yi? I had the same strange experience over a week till now, but I just tested yesterday, the result is -ve. :(

伯爵府

我初初有左bb都係咁架,唔駛擔心,遲吓就冇嘢架喇~~

民房

我有左bb時都係咁.正常的

大宅

我都係呀!眼光光,好似飲左豬肉湯咁!
衪未曾應許天常藍,衪未曾應允花兒常開,衪卻恩許衪的慈愛常在!

珍珠宮

ky2005, lydiahui, m琳琳, b-ma, laima,

好彩听倒你地既分享咋, 咁都有番啲希望

我今朝忍唔住用咗金嬌妊娠測試棒test, 說明書話最快可以係月經前4~5日check. (咁我今日係4日before M).

咁係10分鐘內個result係-ve, 好失望啦, 但当我諗住掉咗佢時, 見倒有條幼線, 嘩好開心呀!......不過

再睇清楚啲說明書, 話如hcg含量低, 有時陰性結果會係10分鐘后出現陽性反應, 應以3~10分鐘既結果為判斷標準.. (但有姊妹話佢用咗成个hour都冇線woh.....)

嘩, 加上Lee 個咁古怪既感覺, 真係有机喎 :mrgreen: :mrgreen:

仲我覺得个肚有少少脹脹地(因我好留意自己身材), 大家會唔會咁快个肚脹脹地?? ?-(

男爵府

係咁咖∼我岩岩都係咁咖喇∼,正常
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

珍珠宮

LydiaHui,

咁你宜家点呀, 有冇bingo?

我晏日朝去e生度check(m前3日), 係-ve
但佢話我上次个result 應有95% chance 有咗, 叫我几日后再check....

今朝仲係4:30am自己醒咗.....好似every night sleep咗4个小時就醒..... ?-( ?-(

伯爵府

我都有這情況,我不留都係7:30起身.不過,check 到之後成日都係5am - 6am 就會醒一醒. ?-(

大宅

原來大家都有依個反應,
但.......好煩下~
我都未訓夠就自己醒....... 而家係公司好想訓~

[/url]

首頁

尾頁

跳至