潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

幫十一,二歲的小朋友買衫都幾頭痛啊!

邊度會有 arm 呢個年齡 0既衫賣呀?唔需要名牌子,質料同款式不太差就 ok,請介紹吓!

大宅

Re: 幫十一,二歲的小朋友買衫都幾頭痛啊!

有d賣韓國衫既鋪頭有十一,二歲碼你亦可以叫佢地訂講

大宅

係咪荔枝角"香工"果d鋪頭呀?可以pm地址給我嗎?
唔該!

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

花園街夠平

大宅

niko

我個女十一歲,講真買衫都幾尷尬,而家開始買少女服給她,在千色店有一牌子專賣少女服的,幾靚,又唔貴,D款佢地會好鍾意,但你的小朋友是男孩or女孩?男孩則應該易買些.
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

大宅

Melmel2004
佢係男仔黎嫁,話卡通公仔果d 已經唔arm 佢 ,(開始扮大人,唔知好嬲定好笑)不過我反而覺得,女孩選擇多d,款式又靘!^^

大宅

Bossini 都係一個不錯的選擇,偶有佳作,又平。

十一、二歲的男仔當然不要公仔衫,會俾d friend 笑架。 帶埋佢自己去買喇,佢會有自己的taste架。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

大宅

niko
其實男仔都唔難,當我個仔11歲時又係咁,我就同佢去商場舖(沙田好運中心)睇,有D專賣teenage衫同jeans,都唔係好貴,佢都好鍾意,不過好得意,佢地扮大個
相處時需要包容    爭吵時需要溝通
孤獨時需要陪伴    難過時需要安慰
生氣時需要冷靜    快樂時需要分享

大宅

而家d 細路有d 中意名牌,有 d中意款式,都幾難捉摸,
我都有買過 nike.....比佢,不過好快唔arm 著,好 side!

大宅

如果佢d friend 唔係崇尚名牌,佢應該都唔會特別要買名牌。 我個仔就淨係要型仔,甚麼牌子都冇所謂。

我多數會係大減價的時候去買定下年的衫(最好係減到半價)。 男仔的衫比較易攪,唔會話今年興乜、出年興物,來來去去都係差不多款,買定明年的衫會化算好多。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

大宅

GreyParrot
你好精打細算呀!邊度有大減價記住報料喎!

民房

愉景新城兒童街有間叫"duckwell(唔知有無串錯), 應該唔錯, 去睇下.
:wave:

大宅

miss_sixty
時間arm arm 好,今日打算同仔仔地去荃灣拜太歲,
我會去 睇吓!唔該晒! ^^

首頁

尾頁

跳至
熱門主題