懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問穿水係點架????急

係咩色架???唔知係咪生得潻????????
HEHAJOEY

大宅

Re: 請問穿水係點架????急

穿水. 咪成地水. 流得好勁添.

複式洋房

我係係街穿水,總之你一路行,D水就跟住你流,,,我入到醫院唔洗1個鐘已經入左手術室~
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

複式洋房

我穿水程度很小,只是坐完起身有少少bit出來,問完朋友後才入院,nurse 一 check就穿了,她們說少少都是穿,好彩我早入院.

大宅

Hi, 同你地分享o下我的經驗啦,我係係半夜兩點幾,訓訓o下穿水o架,仲要一穿就"her""her"聲,好彩係系屋企o乍,而且仲已經鋪有床毯,如果唔係張床"玉"就已經玩完啦。

洋房

穿水係好似瀨尿咁, 一般係透明, 如果係紅色代表見埋紅, 如果係綠色代表bb瀨屎, bb正常不會瀨屎, 只會是佢應為有危險先會, 要即刻入院
[img align=left]http://www.josephleung.net/My%20Baby/mth06h.jpg[/img] 皓然相薄

別墅

我會去九龍法國醫院生, 由屋企坐的士到醫院都要十幾分鐘.
所以我想問穿水時係唔係要即刻用產婦衛生巾呀? 如果唔係點搭的士?

複式洋房

如果流得好勁,最好都係用產婦衛生巾,因為我係街,冇帶係身,所以成條褲,鞋,襪都濕哂....:cry:
如果你要搭的士,最好帶埋床墊墊住泥坐,因為的士有好多人坐過,怕D細菌感染到BB~

BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

首頁

尾頁

跳至