美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 生完BB幾耐先著得返E前的褲?

我生個囡足足重左55磅
而家亞囡仲有幾日10個月喇,我都只係著得返部份既褲
好慘 :-( :-( :-(

大宅

我亞b已經6個月啦, 但我重未瘦得晒, 比未生前肥左20磅, 我要努力呀~~~~~
明日之<猩> - 卓彥

複式洋房

venusma

看你的照片,見你的面尖尖又不像很肥,你用甚麼方法減肥呢?

我生完第二個B至現在已有八個月的時間,但仍有十多磅才回復未生前的磅數!

venusma 寫道:
我生個囡足足重左55磅

男爵府

ChristineBB 寫道:
venusma

看你的照片,見你的面尖尖又不像很肥,你用甚麼方法減肥呢?

我生完第二個B至現在已有八個月的時間,但仍有十多磅才回復未生前的磅數!

[quote]
venusma 寫道:
我生個囡足足重左55磅
[/quote]

我塊面好肥,仲一肥就肥上面,又有水腫問題
我食藥減同埋食餐單,又著收肚褲,腰封
ai.....咩都試過,總之可以瘦既方法,都係減到40磅
都係未瘦得返未生前既磅數,仲有10磅

:-| :-( :-(

大宅

睛靈勳章

我生個女時, 重咗45磅.
坐完月之後, 去康和堂做針, 專做個肚, 收得幾好.
del

水晶宮

Only 2 mths and then can wear all the clothes

首頁

尾頁

跳至