懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

請人替BB改名

請問以下幾位邊個替BB改名好??謝謝
1. 蔡伯勵
2. 李丞責
3. 蘇民峰
4. 林真
5. 其他

大宅

Re: 請人替BB改名

蔡伯勵好出名架..... 好似要成3千蚊. 早兩年前問過

子爵府

我啱啱搵蘇民峰改bb名,$2800有6個choice,其中5個我覺得都幾好聽,又唔老土!

公爵府

cindyma876 寫道:
蔡伯勵好出名架..... 好似要成3千蚊. 早兩年前問過

I asked that he charged $2000. but 蔡伯勵 does not 替BB改名 himself. It is done by 蔡伯勵's son or daughter. are they good?

公爵府

happykklam 寫道:
我啱啱搵蘇民峰改bb名,$2800有6個choice,其中5個我覺得都幾好聽,又唔老土!

Happykklam,

will 蘇民峰 tell something about the BB? as i know that 李丞責 and 林真 will tell you something about BB after they gave name to BB?

公爵府

WAH~駛唔駛呀,咁貴唔值呢!
早知我介紹我爸比你地啦! :mrgreen:
哈哈~佢都識夾時晨8字

別墅

Hi Happykklam - 請間蘇民峰係唔係即時比D名你架?

littlemelody 寫道:
[quote]
happykklam 寫道:

Happykklam,

will 蘇民峰 tell something about the BB? as i know that 李丞責 and 林真 will tell you something about BB after they gave name to BB?
[/quote]

伯爵府

我都想找蘇民峰改名, 有沒有聯絡資料, 及要幾耐才改到, 是否淨係夾bb時晨八字, 爸爸媽媽的時晨八字會否夾埋, 會否贈多兩句, 親身上去定係電郵或傳真, 我現在已39週啦, 好緊張, 不好意思, 問咁多問題, 因我真是有興趣, 謝謝你的詳細解答!!!

^^^... ^^^

首頁

尾頁

跳至