論盡家傭

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

delete

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

請注意!!!
此僱傭中心仍不斷利用PM去搔擾會員,此類手法十分卑劣,從其手法大概可知此公司有幾"好",請各會員不要上當.
亦請會員如收到此類pm請通知版主.
多謝合作!
Red2008

民房

回覆 1# Red2008 的文章

唔知中環”陽x”好唔好呢??
菲 / 印 好??

伯爵府

畀面勳章

原帖由 rainie-ng 於 09-9-29 12:03 發表
係荃灣區架,愉景新城行上去,有個細小商場,舊薺地既(全x僱庸中心),佢又係PM我,佢介紹左個賓姐比我,原全唔掂,個賓做左3個月即走,仲要係我上班時,屋只有BB&佢,佢CALL我回家話要走囉,仲有好長遍,唔多講..仲要個A準完全唔 ...

我估到係邊间了 我個 FD 前年 WALK-IN 係那處請過印印, 最後換咗幾次印印都唔掂,最後搞到連換印都費事 花 $$ 轉了另 1 AGENT 再請過姐姐mouth:mouth: mouth: 這店不知所謂,未簽合約時什么也說得, 间店又經常換 STAFF AGENT完全0跟進:;pppp::;pppp: :;pppp: D 印又唔乖狂煲粥又駁嘴重鬼咁串, 重偷偷打我 FD D 小朋友和寵物 嗰印臨走無簽那張離境紙 借貴利同偷佢嘢我個 FD 同 AGENT 講>>>佢話唔関佢事 大家唔好幫襯這不知所謂的黑店呀

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

FullXXXXX

seems this agent has moved to near mongkok area,,, be careful!
Victoria

男爵府

好彩睇到li 個 post ja...我都見佢個post .,仲想問下佢詳細情況tim...

洋房

can anyone pm me tell me what is the name r? i m going to find maid at tw now..

原帖由 BUNNYLEE 於 10-2-1 01:30 發表

我估到係邊间了 我個 FD 前年 WALK-IN 係那處請過印印, 最後換咗幾次印印都唔掂,最後搞到連換印都費事 花 $$ 轉了另 1 AGENT 再請過姐姐mou ...

民房

好好彩你地講,我要話比個朋友知

民房

原帖由 sosoo 於 10-1-19 18:06 發表
唔知中環”陽x”好唔好呢??
菲 / 印 好??

洋房

幾年前已經有人講過........
以家仲有人"中招",大家真係要多D講呢個衰人、衰公司
原帖由 hibebe 於 09-10-2 12:24 發表
全x僱庸中心, 佢仲有其他名.....卡片係黎小姐....叫 WING LAI............!!我都中招,簡直不知所為......!!!

複式洋房

小寶XX中心 - 荃灣

D印印staff唔會幫你, 只幫印印㗎, 無用㗎!

洋房

大埔 x 屏 xx商場 - x 外xx僱傭xx

小心未完約扮可憐賓賓

禁止訪問

元朗 -- 近 YOHO

禁止訪問

複式洋房

Be careful--- Black shop: sun XXXX
I am trapped

大宅

有無人知 Grace Employment Centre O 唔 OK??, 系謝菲道.

原帖由 bblaw 於 10-6-30 10:16 發表
Be careful--- Black shop: sun XXXX
I am trapped

洋房

Don't trap by their ''pure'' looking during the interview...
The agent taught them!!
激心!!! i was trapped!!

別墅

D agent 質量參差﹐不可盡信。

我個 agent 話續約費二千幾蚊包埋工人驗身﹐佢地會帶工人去化驗所﹐叫我等報告寄給我。點知完全無安排﹐工人為續約幾次山長水遠過海﹐返公司交文件和取簽証護照﹐都無同工人約時間去化驗所驗身。

個幾月後﹐我還收不到報告。追問agent 老闆﹐佢仲話我無叫工人同公司約時間﹐ 不是佢地既錯。哈﹗佢地雖然漏了這事個幾月﹐但個老闆話事先無講明幾時原成驗身﹐總之不會退驗身費俾我﹐要做就而家同佢地約咁話wor。

責任就推得一乾二淨﹐態度有差﹐有唔認錯﹐唔會介紹其他人幫襯﹕
樂X僱傭公司
筲X灣東大街

洋房

唉!請人e d 野都真係人夾人,
要看下大家夾唔夾到, 不過e家d外傭真係參差d
偷野是少, 如果小朋友有d咩事就真係慘lu
所以都係小心d好!

首頁
12345...16

尾頁

跳至