夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

情人節節目

民房

Re: 情人節節目

nothing much because no money. :lol:

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear 高妹:

Hi!吾好今掃興啦!無錢有無錢的興祝呀!我地而家2公婆加埋2個細路,老公返左香港做工,2個人合力搵埋都小過以前成半今多,不過好開心,所以我覺得窮窮地到時生鬼的去(雞屎)買番2塊牛扒攪個心形出來不過分亨就4個人啦!

bettylam
NNN

複式洋房

TO DO SOMETHING FOR HIM THAT HE EXPECT BUT U NEVER DO BEFORE.

珍珠宮

未諗到...
上年去左石澳~
今年想去赤柱~因為第1次拍拖就係去赤柱~

子爵府

好媽媽勳章

我老公話今年無情人節...因為有個仔係到...唔可以二人世界...

[url=http://lilypie.com][img]

侯爵府

metoo~
我家有隻曳曳豬

珍珠宮

我都係搵奶奶湊住d小朋友咋~

複式洋房

唔需要特別節目,因為嗰日老公請咗假,我會同老公囝囝一齊去行街,食飯,shopping.普普通通咁過就已經開心,而且老公話已經預備咗禮物比我,嗰日我地亦會喺屋企一齊做蛋糕.就係咁囉 :mrgreen:

大宅

>.<a 我和老公經濟能力低, 最多只係行下公園和煮飯仔~"~ 我話送情人節朱古力俾佢, 佢話太貴了, (才百多元一盒) 做個朱古力蛋糕就算喎...~"~

複式洋房

Similar to onon1022. We may not be able to celebrate 情人節 becos of bb la. Let's cook & enjoy family life at home. It's already the most precious gift if bb can cry less & sleep more ah!!

侯爵府

多數在家靜靜渡過~~

禁止訪問

大宅

點慶祝 arr !!
食餐飯都無安樂, 個細仔成個大聲公咁,
郁 d 就鬼殺咁嘈, 影響埋隔離枱人地 d 氣紛添呀!

大宅

老公最多咪同我出街食餐飯就算架啦, 唔會話特別慶祝羅.
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

伯爵府

好媽媽勳章

情人節我要同我最愛的情人過!畯畯b那天一歲生日啦!要食蛋糕買禮物!
全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

公爵府

我倆公婆自從出現了第三者後, 都無慶祝情人節, 因為老公事事以第三者的利益出發, 第三者喜歡去那處慶祝便到那處慶祝. 我曾經叫老公在情人節拋棄第三者一天咁多, 他都唔願意. 他鐘意左擁右抱. 沒辦法了, 誰叫我把她帶來這世界. :mrgreen:
恭賀新禧,迎春接福!

大宅

我都頭痕緊點慶祝呀, 阿B咁細個同埋佢出去又唔係咁好, 唔慶祝就更加唔係咁好啦, 因為呢個係我同老公拍拖結婚以嚟第一個情人節, 舊年個情人節我地都未開始拍拖, 今年個情人節已經變咗三人行啦, 都唔知可以點慶祝~ ?-( ?-( 諗到頭都大埋~

公爵府

畀面勳章

我諗都係係屋企過架啦,話我咁大個肚,周圍都多人唔好去啦~~

水晶宮

Roberta Flack concert + a mobile phone nokia 6170.

首頁

尾頁

跳至