意見反饋
義工
[2004年或之前] ♡♡♡有冇住係屯門的12月份準媽咪♡&

複式洋房

國民生產總值:349

♡♡♡有冇住係屯門的12月份準媽咪♡♡♡入黎傾吓♡♡

[size=xx-large]好擔心
因為早左成廿幾日生, 因為第一個, 所以完全無準備, 媽咪又未可以幫我湊阿B, 每日做架野都係重覆又重覆, 出街遠D又驚攪唔掂又驚佢冬親, 好想快D返工搵錢幫輕老公煩惱
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

別墅

國民生產總值:911

Re: ♡♡♡有冇住係屯門的12月份準媽咪♡♡♡入黎傾吓

我小b只大你小b一日。
我都是第一個bb,起初都好担心,因我只有自己一個人坐月,什麼東西也不懂,不過我老公好好,每日收工都立即回家照顧bb,每星期六日都和bb去街,現在已習慣了。

洋房

國民生產總值:341

Re: ♡♡♡有冇住係屯門的12月份準媽咪♡♡♡入黎傾

兩位媽媽你地好!
我亞b都細你地個b好多呀!
我亞b係12月24日出世嫁!
我都係住屯門嫁,噤大家一齊傾計呀!
我亞b係12月24日出世! 佢出世重9磅9呀!所以我要開刀生! ;-) bb有個網站嫁!想知9磅9係咩身形就去睇睇啦! ;-) http://hk.geocities.com/cyb12242004/index.htm

洋房

國民生產總值:341

chang_bb1215
唔好噤擔心啦!!
放鬆d啦!!

我亞b係12月24日出世! 佢出世重9磅9呀!所以我要開刀生! ;-) bb有個網站嫁!想知9磅9係咩身形就去睇睇啦! ;-) http://hk.geocities.com/cyb12242004/index.htm

別墅

國民生產總值:911

chang_bb1215

我覺小b出世時8磅3已經好重,但你亞b更勁呀9磅9。咁現在咪好重? (我小b現在有12磅5)

民房

國民生產總值:54

大家好,我都係住屯門.bb仔12月19日出世.已經係第2個,大囡囡已經3歲.

你地bb有冇晚晚眼光光.
飲幾多安奶 :wink:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.