嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

S-26 係肥仔奶粉?

成日聽人講S-26係肥仔奶粉,因為我BB偏瘦想俾佢轉食S-26,有無人試過由瘦BB食到變肥BB呀?

大宅

Re: S-26 係肥仔奶粉?

sunnygirl 寫道:
成日聽人講S-26係肥仔奶粉,因為我BB偏瘦想俾佢轉食S-26,有無人試過由瘦BB食到變肥BB呀?

我個囝囝都係食s26, 都唔覺得特別肥

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章

我覺得ok,肥是肥,但冇超重,又冇話病

禁止訪問

大宅

下, 我bb未2個月, 而家有12lbs, 算唔算大隻?

btw, 我同老公細個都係肥bb, 而家都係廋既 ...

男爵府

我唔覺喎, 我個仔由出世食到而家, 都無特別肥, 一直都係中碼b !
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

別墅

小心女人 寫道:
我唔覺喎, 我個仔由出世食到而家, 都無特別肥, 一直都係中碼b !

我囝囝都same 現在1.5歲, 22lbs.
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10403;127/st/20010517/n/winglok/dt/14/k/d2ad/age.png[/img][img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10714;112/st/20030730/n/wingchiu/dt/14/k/ade8/age.png[/img]

大宅

I change the formula from "SNOW" to "S26" when he was 3 month years old. Now, he is 19lbs (6month) & in large size.

(Just 6.1lbs when he was born)

大宅

same as 小心女人, my son is just a little bit above average. My friend's son also drinks this but he's medium size too.

男爵府

我又唔覺呢隻奶粉係特別肥仔呀~ 我bb一路都係average呢~

我覺得主要都係睇下bb吸唔吸收.

子爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔覺,我個仔都係食呢隻奶粉,中等身材。

首頁

尾頁

跳至