嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

將軍澳區邊到有得買Nepia NB?

如題

公爵府

Re: 將軍澳區邊到有得買Nepia NB?

寶琳區, ok嗎?
昨天見到最平係新都城2期卓悅$63, 但今天唔知有沒有, 您可先打電話問下吧女

民房

吉之島!唔知有冇特價呢?好多貨!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

我早兩日仲見新都城2期卓悅有 NB 賣, 百佳, 吉之島, 藥房都有得賣

別墅

pcsiauw,

多謝報料! 知唔知邊到至平呀?

別墅

卓悅冇 NB 賣! 知唔知邊閒藥房有NB賣?通常BB用NB到幾大? ?-(

公爵府

將軍澳區卓悅已一星期沒有Nepia NB 賣!
您試下去新都城一期個間藥房問下有沒有NB賣? 我以前都是在這間買Nepia NB的, 到現在我間中都會去這間買Nepia 其他碼的!
至於通常BB用NB到幾大? 個個bb肶仔粗幼大細唔同! 但作參考, 如果7磅bb好快轉s碼, 我bb出世時只有5磅要用到個半差唔多2個月才能轉s碼!

rayvonne 寫道:
卓悅冇 NB 賣! 知唔知邊閒藥房有NB賣?通常BB用NB到幾大? ?-(

公爵府

今日去將軍澳jusco nepia nb都係貴幾元咋, $69!
其他碼就好貴了!

首頁

尾頁

跳至