意見反饋
義工

產前產後 今日: 10|主題: 240969

東區醫院??過了預產期??

男爵府

國民生產總值:8750

2019勳章 醒目開學勳章

東區醫院??過了預產期??

想問東區醫院過了預產期幾多日先會催生呢???

大宅

國民生產總值:4211

2019勳章

Re: 東區醫院??過了預產期??

一個星期

大宅

國民生產總值:1257

angelcheung:

之前你話個肚有o的痛既. 你有冇入到醫院呀?.宜家感覺有冇痛呀?我都係東區生,等緊阿b出世。

--- 我BB預產期2月10日,係東區尤德醫院 ---

水晶宮

國民生產總值:66968

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

你仲有時間,唔好太緊張啦!
果時東區既醫生同我講,如果到左預產期,就打電話去婦產科,佢地就會安排你再check一次。
你而家係健康院

男爵府

connie123 寫道:

之前你話個肚有o的痛既. 你有冇入到醫院呀?.宜家感覺有冇痛呀?我都係東區生,等緊阿b出世。

--- 我BB預產期2月10日,係東區尤德醫院 ---

connie123 ,

個日走左去訓下,之後就冇咁痛喇~
不過,呢幾日,都會間唔中有d m 痛咁~
阿b又有時,郁到我下面好痛添 ~

男爵府

[quote]
haileymama 寫道:
你仲有時間,唔好太緊張啦!
果時東區既醫生同我講,如果到左預產期,就打電話去婦產科,佢地就會安排你再check一次。
你而家係健康院

水晶宮

國民生產總值:66968

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

咁我上次又無send去東區做檢查喎!佢只係到37wks就俾番個file我自己keep,話方便我隨時作動就自己拎上去醫院喎!

大宅

國民生產總值:1257

我都會間唔中有d m 痛咁, 但又唔系生得往
如果你入院生前, 有時間請布料

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.