育兒好物

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有無媽咪買咗Combi Baby Label 系列學習餐具&第一階段學習柸?

尋日行開bebe dream..
見到幾靚又好似幾好用所以買咗!
有無媽咪用緊&好唔好用??
大家分享吓!!
Thanks!!
[url][/url]

洋房

Re: 有無媽咪買咗Combi Baby Label 系列學習餐具&第一階段學習柸?

我都係覺得靚買左,不過未用。
我係安嬰兒BB

大宅

Re: 有無媽咪買咗Combi Baby Label 系列學習餐具&第一階段學習柸?

我 有學習柸,幾好用

大宅

我最鍾意隻叉!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

2mings:

我都係~~ :mrgreen:
好得意..圓形舊野係咪可以拆左黎用架??

2mings 寫道:
我最鍾意隻叉!
[url][/url]

大宅

唔拆得!:-|

我都係貪佢隻叉得意,同好安全咁,先貪靚買佢套餐具!

由 joey_lau 於 2005-01-31 15:00:02

2mings:

我都係~~
好得意..圓形舊野係咪可以拆左黎用架??

大宅

[size=small]反而我淨係散買最實用個碗同有盒匙"更", 成set個盒我覺得好多得個樣, 用唔著, 支叉又係擺係度無用

男爵府

我用果隻Combi碗仔和匙羹餵bb食糊仔 另外果隻細叉仔未用,覺得好安全,唔會整親 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至