自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有沒有知那裡可買到好細的吸塵器, 用來吸擦膠碎, 我見過city super有一隻擦膠連吸碎的, but我覺得膠得黎好化學, 我以前見過電芯有得送, 但係而家無啦, 請問有無人知那裡可買到呢? thanks!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 arnoldmami 於 09-9-12 12:37 發表
請問有沒有知那裡可買到好細的吸塵器, 用來吸擦膠碎, 我見過city super有一隻擦膠連吸碎的, but我覺得膠得黎好化學, 我以前見過電芯有得送, 但係而家無啦, 請問有無人知那裡可買到呢? thanks! ...

吸擦膠碎器普通書局有.....公仔頭樣
我女2001年1月8日QE出世  

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Trendyland

男爵府

好媽媽勳章

我都成日要吸擦膠碎, 不過係用手提吸塵機, 幾方便 ~ 可以考慮一下 ~

大宅

好媽媽勳章

Trendyland or Sanrio

大宅

醒目開學勳章

Jusco 有得買.約五十元一個.好好用.

原帖由 arnoldmami 於 09-9-12 12:37 發表
請問有沒有知那裡可買到好細的吸塵器, 用來吸擦膠碎, 我見過city super有一隻擦膠連吸碎的, but我覺得膠得黎好化學, 我以前見過電芯有得送, 但係而家無啦, 請問有無人知那裡可買到呢? thanks! ...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sanrio果d咪有lor, 我老公買左一個, 我女一路做功課一路玩吸塵, 見到都火滾
原帖由 幸福 於 09-9-12 03:13 PM 發表
我都成日要吸擦膠碎, 不過係用手提吸塵機, 幾方便 ~ 可以考慮一下 ~

大宅

Thanks a lot! 我試下去找下, 多謝大家

男爵府

原帖由 Charlotte_mom 於 09-9-12 18:20 發表
sanrio果d咪有lor, 我老公買左一個, 我女一路做功課一路玩吸塵, 見到都火滾

sanrio好易壞,我買咗一個大口仔,但用咗四曰就壞咗,之後攞張單去換第二個,点知用咗1O日又壞,但因為過咗售後7日退換期,所以無得再換了!

別墅

回覆 7# Charlotte_mom 的文章

上次買電蕊送了一部,我囡囡一樣係一路做功課一路玩吸塵,激氣!
另外,部機都唔係幾夠力吸擦膠碎,個口位又細,唔係幾好用。

大宅

原帖由 Charlotte_mom 於 2009-9-12 18:20 發表

Sanrio 個隻吾解力.7仔耐吾耐就有o的印花換小家電,有隻手提入電芯吸塵機仔好好用,吸擦膠碎,塵埃等都ok.隔塵網可拆出黎洗,好方便.

首頁

尾頁

跳至