意見反饋
義工

產前產後 今日: 4|主題: 240875

夜晚成日瞓唔著...點算???

大宅

國民生產總值:2762

好媽媽勳章 醒目開學勳章

del

del

侯爵府

國民生產總值:23427

畀面勳章

Re: 夜晚成日瞓唔著...點算???

我都係咁呀,我諗冇野嘅~~

男爵府

國民生產總值:7099

Re: 夜晚成日

但係我晚晚都好眼訓0咼 ?-( ?-( ?-( ?-(

你地係0吾係太過緊張呀???

大宅

國民生產總值:4722

To all,
我都成日瞓吾着, 吾知點解, 肯定吾係太過緊張嘅關係 . . . ?-(

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1056

15週年勳章

我都試過啦!我會開d音樂聽(睡覺音樂)第時bb出世都可以bb睡覺時比佢聽。
我聽個隻係disney babies lullaby
上面寫明favorite sleepytime songs for baby and you
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78272/banner00.gif[/img]

大宅

mymelody.lam 寫道:
我都試過啦!我會開d音樂聽(睡覺音樂)第時bb出世都可以bb睡覺時比佢聽。
我聽個隻係disney babies lullaby
上面寫明favorite sleepytime songs for baby and you

我都有聽音樂嫁,但都係瞓唔著...好慘~~
(我怕亞B出世後都咁夜瞓就慘喇)

別墅

國民生產總值:720

我都係咁晚晚累到死都訓唔著,媽咪話bb越大就覺得迫,所以佢勁踢都唔出奇,但我真係俾佢踢到好痛,好似成個人d肌肉都好痛,但媽咪話bb係肚到1日,等於出面成個星期叫我忍耐下喎~

民房

國民生產總值:7

我以家有36週了, 很早前已開始眼光光, 有怕弄到老公都睡得吳好, 我以家中午都吳敢睡呀!
你地睡邊邊會覺得好些嫁?

洋房

國民生產總值:103

Hi..我都係36-37週開始..勁訓唔著....尤其是起左身去尿尿後就要係床眼光光幾個鍾先可以再訓....

幸好...38週開始放產假..可以訓晏D...精神都好少少...

但我發覺每當飲完D 涼野...(包括付竹糖水) 個晚個人會好訓少少...唔知係咪太燥熱呢﹗ ?-(

伯爵府

國民生產總值:15915

我間吾中都係咁的.前晚就係咁了,所以昨晚我飲了一杯蓮蓬so,好好多丫.
我都覺得wumama講的都有d道理,可能我太燥熱了. :mrgreen:

侯爵府

國民生產總值:23427

畀面勳章

我都覺得飲左涼野好訓d~~

大宅

wumama 寫道:
但我發覺每當飲完D 涼野...(包括付竹糖水) 個晚個人會好訓少少...唔知係咪太燥熱呢﹗ ?-(

唔飲涼野得唔得呀,我怕飲完亞B會忽然之間出黎見我呀 我唔可以俾亞B呢個月出黎的 :-|

民房

國民生產總值:13

我都係36-37週開始..勁訓唔著....尤其是起左身去尿尿後就要係床眼光光幾個鍾先可以再訓....我老公返通宵班,肚皮好疼
很不開心

民房

國民生產總值:65

我聽講“產前宜涼”㗎,飲涼嘢應該冇問題,我前兩日仲去涼茶鋪買雪凍的五花茶飲,賣涼茶個阿姐都話我飲得

別墅

國民生產總值:872

我而家開始瞓唔着,因為太緊張,要轉起碼2-3個鐘先瞓到!又成晚小便!為有日頭食完lunch再瞓。一定要瞓多D架,咁BB先会肥架!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.