嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問睇咳趙長成醫生、王日祥醫生定係趙崇就醫生好d 呢 ? 請各媽咪比意見,Thank You !

想問睇咳趙長成醫生、王日祥醫生定係趙崇就醫生好d 呢 ? 請各媽咪比意見,Thank You !

大宅

Re: 想問睇咳趙長成醫生、王日祥醫生定係趙崇就醫生好d 呢 ? 請各媽咪比意見,Thank You !

別墅

Re: 想問睇咳趙長成醫生、王日祥醫生定係趙崇就醫生好d 呢 ? 請各媽咪比意見,Thank You !

我囡囡只睇過王日祥醫生, 咳同傷風幾好

伯爵府

畀面勳章

我是看"王日祥"

別墅

我睇過趙長成及趙崇就,都係我個初生b因皮膚突然出紅點及有少少傷風咳而睇,兩個都要等好耐,但趙長成就純睇兒科,所以佢診所全係小朋友,房入面個姑娘好識湊bb而醫生都幾nice,但佢會開類固醇葯.
咁啱我個次睇趙崇就,佢就大人睇多d,佢都好有禮貌,佢開的葯膏會幾種cream混埋,(可能個次無敏感得咁緊要)話含好少量類固醇,搽2星期也可,但我覺得佢d葯水重d,因我b食左葯頭兩日好攰,成日睡.

兩個d葯都係食晒就好番.不過趙崇就的診金貴成$100.

子爵府

我個女睇趙崇就.
少主金句 : 求學不是求分數

首頁

尾頁

跳至