跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: ~~2000年小龍會 (part 33) ~~

百年難得一見既大口終於屎出黎開新part啦, 呢個會長睇黎都係時候要退休

唔好理啦, 開左新part先, 希望遲D可以多D時間入黎啦!!!!!

[size=large]~~2000年小龍會 (part 34) ~~

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

咁祝ruby雞年身體健康!唔好再請e生食肥雞!

Babyruby 寫道:
m............好d掛起碼日日有便便,希望快d 身體好拉!!!! [quote]
跳跳虎 寫道:
ruby又病呀?仲有冇食加營素?食左抵抗力有冇好d?

[quote]
未呀,ruby病左麻,隻佬又未返,99去左買野,所以我咪上黎吹下水0羅
你呢????[quote]
HinMa 寫道:
bruby,
你蓆泵未呀?
[/quote][/quote][/quote]

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

咁係邊度食飯?不如明天我call你喇

食左飯去好d播???[quote]
跳跳虎 寫道:
Hello各位龍媽:
好耐無見喇,我終於浦頭喇,有冇人掛住我啫?我又成20幾日無上網,有排溫書 :-( 我上黎就快開新part喇,但我足足成part幾書未温

bruby,藍媽:
今個星期六約會點樣?食完晚飯去定去完先食晚飯?
[/quote]

子爵府

唔係化, 咁夜都有人既 跳跳虎你係得既!!!!

mama1210 寫道:
百年難得一見既大口終於屎出黎開新part啦, 呢個會長睇黎都係時候要退休

唔好理啦, 開左新part先, 希望遲D可以多D時間入黎啦!!!!!

[size=large]~~2000年小龍會 (part 34) ~~

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

hugo都飲加營素呀?飲左身體好d嗎?

TszHin媽咪 寫道:
Babyruby, 跳跳虎,

Hugo都轉左飲加營素成個月啦

[quote]
m............好d掛起碼日日有便便,希望快d 身體好拉!!!! [quote]
跳跳虎 寫道:
ruby又病呀?仲有冇食加營素?食左抵抗力有冇好d?
[quote]

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

大口會長我等緊開新part,咁夜你都唔會上黎,你明天好快d開喇,如果你有空

子爵府

[size=x-large]跳跳虎)))))))

你係真唔係呀 我開左新part咁耐, 你咁鬼好時機總唔快D去報到, 做咩鬼係呢part一個人自言自語呀??? 你唔係見唔到我下化 ?-( ?-( ?-(

子爵府

跳跳虎 寫道:
大口會長我等緊開新part,咁夜你都唔會上黎,你明天好快d開喇,如果你有空

?-( ?-( :lol: :lol:
我服左你啦, 人家咪上左黎開新part囉, 係咁等你過去, 新part又唔去, 仲係到叫我快快開新part, 我就黎笑屎啦.........

莫非你真係唔見到我開新part ?-( ?-( 呢度呀靓女.......

[size=x-large]~~2000年小龍會 (part 34) ~~

首頁

尾頁

跳至